Στον κλάδο των αποθηκών μπαίνει η Εθνική Πανγαία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στον κλάδο των αποθηκών μπαίνει η Εθνική Πανγαία

Με μια συμφωνία ύψους 13,1 εκατ. ευρώ η Εθνική Πανγαία επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον κλάδο των αποθηκών.

Η ελληνική ΑΕΕΑΠ που μέχρι στιγμής είχε στο χαρτοφυλάκιο της κυρίως εμπορικά ακίνητα και κτήρια γραφείων, προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση τριών, υπό ανέγερση, εμπορικών αποθηκών σύγχρονων προδιαγραφών στον Ασπρόπυργο, Αττικής, έναντι τελικού τιμήματος 13,1 εκατ ευρώ. Η συνολική επιφάνεια των ακινήτων, με την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ. Τα ακίνητα είναι ήδη εκμισθωμένα σε αξιόπιστους μισθωτές και θα παραδοθούν προς χρήση σταδιακά από τα μέσα έως τα τέλη του 2018.

Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού αναμένεται να λάβει χώρα με την ολοκλήρωση της κατασκευής των ακινήτων και την παράδοση τους προς χρήση στους μισθωτές, ήτοι στα τέλη του 2018.

«Η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Πανγαία, Άρις Καρυτινός προσθέτοντας: «Η εταιρεία μας έχει εντάξει πλέον στην επενδυτική στρατηγική της την τοποθέτησή της σε αυτόν τον κλάδο, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider