Tην ανακαίνιση του Athens Ledra ανέλαβε ο Άκτωρ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tην ανακαίνιση του Athens Ledra ανέλαβε ο Άκτωρ

Την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Athens Ledra στη Λ. Συγγρού ανέλαβε ο Άκτωρας, ενώ η σχετική σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επιθυμία του επενδυτικού σχήματος είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου. Στόχος είναι να εκμεταλλευτούν τις ευνοικές συγκυρίες που παρουσιάζει ο τουρισμός στην πρωτεύουσα μετά και τις προσπάθειες που γίνονται για να αναπτυχθεί ο συνεδριακός τουρισμός αλλά και να μετατραπεί η πρωτεύουσα σε προορισμό του Σαββατοκύριακου..

Να σημειωθεί ότι ο ξενοδοχείο άλλαξε χέρια πέρυσι τον Ιούνιο, όταν σε πλειστηριασμό αγοράστηκε από την εταιρεία «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Hotel A.E», έναντι 33,5εκατ. ευρώ με σκοπό την λειτουργία του υπό την επωνυμία των γνωστών ξενοδοχείων της Hyatt Regency.

Η εταιρεία Hyatt που αναζητούσε εδώ και καιρό τρόπο εισόδου στην προσοδοφόρα τουριστική αγορά της Αθήνας κατέληξε μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με το επενδυτικό σχήμα των νέων ιδιοκτητών, της αμερικανικής Hines και της Henderson Park και με τον όμιλο του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ότι αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider