Ολοκλήρωσε εξαγορά στη Θεσσαλονίκη η Trastor

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολοκλήρωσε εξαγορά στη Θεσσαλονίκη η Trastor

H Trastor AEEAΠ σε συνέχεια της από 11.07.2017 ανακοίνωσης της με την οποία γνωστοποίησε ότι ανακηρύχθηκε πλειοδότρια σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την απόκτηση επενδυτικού ακινήτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι την 04.10.2017 ολοκλήρωσε την αγορά του εν λόγω ακινήτου.

Πρόκειται για πολυώροφο κτίριο (πολυκατάστημα) επί της οδού Τσιμισκή αρ. 64, με συνολική επιφάνεια 2.322,74 τ.μ., αποτελούμενο από δυο υπόγεια, ισόγειο και οκτώ ορόφους.

Το ακίνητο αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της νεότερης αστικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1930 και έχει ανακατασκευασθεί το 2000, διατηρώντας και αποκαθιστώντας την αρχική του όψη.

Το τίμημα ανήλθε συνολικά σε € 8.450.000 και η αγορά του ακινήτου χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2017.

Με την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, κ.Τάσος Καζίνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ένταξη του ακινήτου επί της οδού Τσιμισκή στο χαρτοφυλάκιό της Trastor , υλοποιούμε το στρατηγικό μας πλάνο για επιλεγμένες τοποθετήσεις σε εμπορικά ακίνητα με αξιόλογα επενδυτικά χαρακτηριστικά. Είναι απόφασή μας, να ενισχύουμε την επενδυτική μας δραστηριότητα στη χώρα, επιδιώκοντας σταθερά την αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά ακινήτων»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider