Deal με την Marriott έκλεισε η Πανγαία στην Πάτρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Deal με την Marriott έκλεισε η Πανγαία στην Πάτρα

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι, αναφορικά με το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της στην Πάτρα, υπεγράφη συμφωνία δικαιόχρησης (franchise agreement) με την Marriott International.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International. Τον Δεκέμβριο του 2016 η Πανγαία ανακοίνωσε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των ξενοδοχείων πόλης, έναν τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στην Πάτρα. Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης.

Το «Moxy Hotels» είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan. Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς.

«Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Με μοντέρνα δωμάτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φωτεινά και ζωντανά λόμπι και ζεστή, μοντέρνα εξυπηρέτηση, το Moxy στοχεύει να εκπλήξει τους ταξιδιώτες με μια προσεγμένη, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider