Η ΙΟΝ δεν γλυκαίνει μόνο με τις σοκολάτες της...

Πένη Χαλάτση
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΙΟΝ δεν γλυκαίνει μόνο με τις σοκολάτες της...
Μια ελληνική εταιρεία με μεγάλη ιστορία συνεχίζει να εκπλήσσει με πρωτότυπες δράσεις.

Μια ελληνική εταιρεία με μεγάλη ιστορία συνεχίζει να εκπλήσσει με πρωτότυπες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να αποδεικνύει ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη συμβαδίζει με τα προγράμματα κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούν οι εταιρείες.

Η γνωστή σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ δεν γλυκαίνει τους καταναλωτές μόνο με τις σοκολάτες της αλλά και με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η οποία ξεκίνησε από την ίδρυσή της κιόλας πριν από περίπου 90 χρόνια.

Μια πρόσφατη δράση της είναι η ημέρα εθελοντισμού που διοργάνωσε με τη συμμετοχή των εργαζομένων στην επιχείρηση και σύνθημα «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Συγκεκριμένα, σημειώνοντας μεγάλη προσέλευση και σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, η σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ Α.Ε. πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου Πρόγραμμα Εθελοντικής Δράσης και Προσφοράς για τους εργαζομένους της , σε συνεργασία με το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργοποίησης της εταιρείας στην Εταιρική Υπευθυνότητα με άξονα τον Εθελοντισμό και υπογραμμίζει την κοινωνική της ευαισθησία και σταθερή δέσμευσή της στη στήριξη και ευημερία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Με το πρόγραμμα αυτό καθιερώνεται ο θεσμός του εθελοντισμού, που για την εταιρεία αποτελεί δέσμευση για προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος για συντήρηση και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου στις εγκαταστάσεις του στον Πειραιά, 94 εργαζόμενοι της εταιρείας βοήθησαν στη διεκπεραίωση των εργασιών και στην αισθητική μετατροπή του χώρου, υπό την καθοδήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας της ΙΟΝ. Τη γενική διοργάνωση είχε αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία της ΙΟΝ.

Η ΙΟΝ είναι μια αμιγώς ελληνική ανώνυμη εταιρεία, με 88 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Με τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, περίπου 950 εργαζομένους και κύκλο εργασιών πάνω από 110 εκ. ευρώ ετησίως, η ΙΟΝ κατατάσσεται στις 60 μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες. Με πίστη στις αξίες της, φροντίζει να καινοτομεί μέσα από τα προϊόντα της, αλλά και μέσω της υπεύθυνης στάσης απέναντι στο περιβάλλον, στους εργαζομένους και στην κοινωνία. Είναι η μόνη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας στην Ελλάδα, που παράγει σοκολάτα από την πρώτη ύλη, τους βαλάνους του κακάο. Η εταιρεία διαθέτει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 16 χώρες σε όλο τον κόσμο, την οποία αναπτύσσει συνεχώς δημιουργώντας νέες συνεργασίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider