Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υλοποιεί την κοινωνική δράση που ανακοινώθηκε πριν από έναν μήνα, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και οκτώ Δήμους της Αττικής, και προχώρησε στην προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 παραδόθηκε μια σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου, ενώ προηγήθηκαν ανάλογες παραδόσεις στους δήμους Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νέας Ιωνίας και Καισαριανής.

Κατά την παράδοση των τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Περιστερίου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «μόνο αλληλέγγυοι μπορούμε σε αυτή τη χώρα να φτάσουμε στην επόμενη μέρα».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου, το επιμελητήριο και τους «ανθρώπους του ελεύθερου στίβου» όπως είπε, «που σε αυτές τις δύσκολες και για εκείνους εποχές ρίχνουν τη ματιά τους στο συνάνθρωπο και δείχνουν ότι την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά δεν την έχουν στο μπαούλο».

Ακολουθεί τις επόμενες μέρες η προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δήμους Αθηναίων και Καλλιθέας, ενώ η πρωτοβουλία, θα συνεχιστεί με νέες δράσεις από τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider