Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στο πλευρό των σεισμοπαθών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στο πλευρό των σεισμοπαθών

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό κατοίκους του Πλωμαρίου και των γύρω χωριών, κινήθηκε άμεσα ώστε να τους υποστηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης. Για τον λόγο αυτό, η αποσταγματοποιία ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει στους πληγέντες, καθώς και στις δυνάμεις διάσωσης που επιχειρούν στην περιοχή, 8.000lt εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης.

Επίσης η εταιρία βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τις τοπικές αρχές της περιοχής, προκειμένου να συνδράμει στην άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

Βεβαιώνουμε ότι οι άνθρωποί μας στο αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, στο Πλωμάρι της Λέσβου, δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα από τον σεισμό ούτε οι ίδιοι, ούτε οι οικογένειες τους. Επίσης, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στις εγκαταστάσεις.

Η αποσταγματοποιία στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι του Πλωμαρίου, ενώ βρίσκεται σε εγρήγορση για να βοηθήσει όπου χρειαστεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.

Πρόσφατα το αποστακτήριο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, προσκαλώντας τους λάτρεις του ούζου να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις. Στο χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αξιόλογη συλλογή μουσειακών αντικειμένων η οποία έρχεται να συμπληρώσει τη μοναδική εμπειρία, και το αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο. Η συλλογή αυτή καταδεικνύει την εξέλιξη της ποτοποιίας μέσα στον αιώνα. Το αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελεί μία σημαντική επενδυτική δραστηριότητα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της Λέσβου και ενισχύει την τοπική κοινωνία. Για την κατασκευή του, η Ποτοποιία συνεργάστηκε με τοπικά συνεργεία, ενώ σήμερα απασχολεί ως προσωπικό 50 εργαζομένους από τη Λέσβο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider