Ένα αξέχαστο ταξίδι στην… πραγματικότητα έκανε δώρο στα παιδιά ο Μασούτης για το Πάσχα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένα αξέχαστο ταξίδι στην… πραγματικότητα έκανε δώρο στα παιδιά ο Μασούτης για το Πάσχα!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και η οικογένεια Μασούτη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ενισχύουν εδώ και πολλά χρόνια με πολλούς τρόπους φορείς που ασχολούνται με τη φροντίδα, την περίθαλψη και τη φιλοξενία παιδιών.

Το φετινό Πάσχα αντί να ενισχύσουν με ένα ποσό κάθε ίδρυμα για κάλυψη αναγκών, έκαναν κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο που ενθουσίασε τα παιδιά από: το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN.

Σε κάθε παιδί προσφέρθηκε μία δωροεπιταγή 30€ την οποία θα έπρεπε να διαχειριστεί μόνο του μέσα σε ένα κατάστημα Μασούτης. Μπορούσαν να επιλέξουν και να αγοράσουν ό,τι ήθελαν αρκεί το ποσό αγορών να μην ξεπερνούσε τα 30€, αλλά και να μην είναι κάτω από 30€, γιατί το ποσό που δεν θα ξόδευαν θα το έχαναν.

Τα παιδιά από τους φορείς, με τους συνοδούς τους, πήγαν στο κατάστημα Μασούτης που είχε προγραμματιστεί η επίσκεψή τους και ξεχύθηκαν χαρούμενα στους διαδρόμους με την αριθμομηχανή στο χέρι να ζήσουν μια εμπειρία αγορών και να κάνουν τις προσωπικές επιλογές τους για τις πασχαλινές αγορές. Έβαζαν, έβγαζαν προϊόντα στο καλάθι τους, απολάμβαναν κάθε λεπτό αυτού του παιχνιδιού.

Ένα συναρπαστικό βιωματικό παιχνίδι που τους έβαλε στον κόσμο των μεγάλων και τους έδωσε την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο και ελεύθερα τη δωροεπιταγή που τους προσφέρθηκε, μια πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον.

Δόθηκαν συνολικά 231 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 6.930€ στα παιδιά από:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider