Χατζηθεοδοσίου: Στήριξη στις ευπαθείς ομάδες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χατζηθεοδοσίου: Στήριξη στις ευπαθείς ομάδες

Με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε, μετά τη συνάντηση, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι αντικείμενο της συνάντησης, η οποία έλαβε χώρα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ήταν η πρόθεση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συνδράμει στη στήριξη ευπαθών ομάδων οκτώ δήμων της Αττικής, που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών -που «έχει επιδείξει εντυπωσιακό έργο» όπως είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου- και τους κατά τόπους μητροπολίτες, προκειμένου να φθάνουν στους τελικούς αποδέκτες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα διαθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ σε είδος στους δήμους Αθηναίων, Νέας Φιλαδελφείας, Αγίων Αναργύρων, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Καισαριανής, Καλλιθέας και Αγίας Βαρβάρας.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενίσχυση και τη στήριξη που παρέχει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών καθημερινά σε 12.000 - 13.000 άτομα, αλλά και για τη διακριτικότητά της στη διανομή δεμάτων κατ' οίκον.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους και ότι τελεί εν αναμονή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προκειμένου να ανακοινώσουν την κοινή τους προσπάθεια.

Στη συνάντηση μετείχε και ο κ. Αγνιάδης, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider