Αφύπνιση περιβαλλοντικής συνείδησης από την ΕΥΔΑΠ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αφύπνιση περιβαλλοντικής συνείδησης από την ΕΥΔΑΠ

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα της ΕΚΕ και στο πλαίσιο αυτό η ΕΥΔΑΠ εντάσσει διαδικασίες στην επιχειρηματική της δράση με στόχο τη προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η ελιά εκριζώθηκε καθώς ήταν σε απαλλοτριωμένη ζώνη που επρόκειτο να γίνει κατασκευή του νέου σιδηροδρομικού δικτύου από την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ και μεταφυτεύτηκε προσφάτως στον περιβάλλοντα χώρο της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό, την οποία υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με τα παρακάτω λόγια:

«Υποδεχόμαστε σήμερα στον προαύλιο χώρο της Εταιρείας μας, το ιερό δέντρο της πόλης μας, δώρο της Θεάς Αθηνάς, αλλά ταυτόχρονα σύμβολο Ειρήνης και Αιωνιότητας.

Η υιοθέτηση και φύτευση αυτού του δέντρου αποτελεί συμβολική κίνηση, που αναδεικνύει την περιβαλλοντική ευαισθησία της Εταιρείας μας και παράλληλα μετουσιώνει την περιβαλλοντική μας σκέψη σε πράξη.

Στους χαλεπούς ετούτους καιρούς που το περιβάλλον έχει επιβαρυνθεί περισσότερο από ποτέ στην ιστορία αυτού εδώ του πλανήτη, αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό στοίχημα για την κοινωνία μας η δημιουργία περιβαλλοντικής ηθικής.

Γιατί η περιβαλλοντική ηθική μπορεί να χτιστεί μόνο με την ένωση δυνάμεων και δράσεων διαφόρων κοινωνικών συλλογικοτήτων, που θα ενημερώσουν και θα δραστηριοποιήσουν την κοινωνία, έτσι ώστε να αναπτύξει έναν κώδικα συμπεριφοράς απέναντι στο περιβάλλον.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider