Η GREEN και ο ΔΕΣΜΟΣ κοντά στα παιδιά του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η GREEN και ο ΔΕΣΜΟΣ κοντά στα παιδιά του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης

Η GREEN σε συνεργασία με το ΔΕΣΜΟ, πρόσφεραν ιατρικό εξοπλισμό και Χριστουγεννιάτικα δώρα χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά της Α‘ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η κλινική έχει πλέον στη διάθεσή της ένα πολυμηχάνημα το οποίο λειτουργεί ως monitor παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας και ως οξύμετρο, μαζί με τα εξαρτήματά του για παιδιά και βρέφη, για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της υγείας τους, κατά την παραμονή τους στο νοσοκομείο! Η συγκεκριμένη κλινική περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μονάδα νεφροκάθαρσης, νευρολογίας, γαστρεντερολογίας και αναλαμβάνει όλα τα βαριά περιστατικά βρεφών ή παιδιών που είτε εισάγονται και νοσηλεύονται στις 32 κλίνες της κλινικής, είτε προσέρχονται σε αυτήν κατά την εφημερία.

Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, με την παρουσία των υπευθύνων του νοσοκομείου, εκπροσώπου του ΔΕΣΜΟΥ, αλλά και εκπροσώπου της GRΕΕΝ, ο οποίος γέμισε τις αγκαλιές των παιδιών με παιχνίδια και δώρα για τα Χριστούγεννα!

Σχετικά με την GREEN

Η GREEN, είναι ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχει οικονομικό ρεύμα με ξεκάθαρους λογαριασμούς, χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα για το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Ωστόσο, έχοντας επίγνωση της ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία, έχει θεσπίσει την εταιρική υπευθυνότητα ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Η GREEN βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των καταναλωτών αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων προσφέροντας έμπρακτα την βοήθειά της. Στην GREEN συνεισφέρουμε στην πράξη για μια καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο αύριο.

Μάθετε περισσότερα για την GREEN στο 210 42 94 500 / 800 800 1000 / www.green.com.gr.

Σχετικά με το Δεσμό

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό να στηρίξει κοινωφελείς οργανισμούς στην Ελλάδα να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπό τους, κάνοντας την προσφορά εύκολη, έξυπνη και αποτελεσματική για όλους. Στα 5 χρόνια λειτουργίας του, ο ΔΕΣΜΟΣ έχει δημιουργήσει ένα ολοένα και αυξανόμενο πανελλαδικό δίκτυο 650 κοινωφελών οργανισμών, χάρις την προσφορά ειδών, υπηρεσιών και χρηματικών δωρεών χιλιάδων ιδιωτών, εταιρειών και κοινωφελών ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βοηθώντας περισσότερους από 300.000 συνανθρώπους μας.

Μάθετε περισσότερα στο www.desmos.org, στο www.desmosdirect.org και στο www.facebook.com/desmos.org.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider