DIAGEO - Βασιλόπουλος «σύμμαχοι» στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
DIAGEO - Βασιλόπουλος «σύμμαχοι» στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, DIAGEO & AB Βασιλόπουλος επικοινωνούμε με τους καταναλωτές για να τους ενημερώσουμε ότι τα αλκοολούχα ποτά εμπλουτίζουν τις ξεχωριστές αυτές στιγμές όταν τα απολαμβάνουμε με μέτρο.

Έτσι το μήνα των Χριστουγέννων δουλεύουμε μαζί και, μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της ΑΒ Βασιλόπουλος, μιλάμε στους καταναλωτές μας για τους μύθους και τις πραγματικότητες σχετικά με τα αλκοολούχα ποτά. Την ίδια στιγμή, τους ενθαρρύνουμε να επισκεφθούν την ενημερωτική πλατφόρμα της DIAGEO DRINKiQ (www.drinkiq.com), όπου μπορούν να πειραματιστούν με τον αλκοολομετρητή και να ανακαλύψουν πόσες θερμίδες και πόσο αλκοόλ περιέχει το αγαπημένο τους ποτό.

Σε αυτό το πνεύμα και με την εταιρική υπευθυνότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των δύο εταιρειών, η DIAGEO και η ΑΒ Βασιλόπουλος παραμένουμε πιστές στη δέσμευσή μας για την προώθηση της υπεύθυνης διάθεσης των προϊόντων μας, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να απολαύσουν το ποτό τους με μέτρο και υπευθυνότητα και κατά την περίοδο των γιορτών, στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δύο εταιρείες, είναι ενεργά μέλη της Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών «Responsibility Alliance» και έχουν ήδη από τον Ιούνιο του 2016 κάνει σαφή την πρόθεσή τους να συμβάλλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση των πρακτικών υπεύθυνης πώλησης και διάθεσης των αλκοολούχων ποτών στην ελληνική αγορά.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλοπουλος είναι εταιρία λιανικής τροφίμων με σχεδόν 80 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε συνεχή τροχιά υγιούς ανάπτυξης λειτουργώντας περισσότερα από 360 καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας συνολικά 13.812 εργαζομένους (Οκτώβιος 2016), ενώ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η εταιρεία σχεδιάζει πρωτοβουλίες, με γνώμονα την Εταιρική Υπευθυνότητα, η οποία αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της, όπως αποτυπώνονται μέσα από τους τρείς πυλώνες, «Άνθρωπος», «Προϊόντα»,και «Περιβάλλον». Στο πλαίσιο αυτό η ΑΒ αναλαμβάνει συστηματικές δράσεις για τους ανθρώπους της και τις τοπικές κοινωνίες («52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», “Τρόφιμα Αγάπης», κτλ). Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2015, η ΑΒ διέθεσε συνολικά το ποσό των 1.4 εκ. € βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τόσο προβλήματα σίτισης όσο και απρόσμενες δυσκολίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΑΒ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.ab.gr/

Σχετικά με την Diageo Hellas

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη».

Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Cliquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην Ελλάδα.

Η DIAGEO θέτει, μεταξύ άλλων, την υπεύθυνη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.drinkiq.com

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.