Βραβείο στα ΕΛΠΕ για την υποστήριξη των προσφύγων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βραβείο στα ΕΛΠΕ για την υποστήριξη των προσφύγων

Τιμητική διάκριση για την ανθρωπιστική δράση «Αλληλεγγύη χωρίς σύνορα» που έχει ως στόχο τη στήριξη των Προσφύγων, έλαβε ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων στα φετινά Βραβεία "Corporate Affairs Excellence Awards" (Αριστεία Εταιρικών Υποθέσεων).

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια βραβεύτηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου στην κατηγορία Πρόγραμμα/Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για την ανθρωπιστική δράση μέσω της οποίας τα ΕΛΠΕ συνδράμουν στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και πρόσφατα προσέφεραν ολόκληρη την υποδομή και τον αναγκαίο εξοπλισμό για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων "HELPEVillage", στη Χίο.

Η εθελοντική δράση αλληλεγγύης των εργαζομένων στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συνεχίστηκε και τον μήνα Μάρτιο με διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε Διαβατά και Σχιστό, καθώς και στη ΜΚΟ «Δεσμός». Συνολικά μεταφέρθηκαν στα Διαβατά 155 κούτες με είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα, στο Σχιστό 30 κούτες, με προσωπικά είδη υγιεινής, τρόφιμα και παιχνίδια και στον «Δεσμό» 90 κούτες με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider