Αλλαγές στη διοίκηση της ΔΕΔΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλλαγές στη διοίκηση της ΔΕΔΑ
Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο Σταύρος Ραπτόπουλος.

Σε αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης της ΔΕΔΑ προχωρά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο Σταύρος Ραπτόπουλος, αντικαθιστώντας τον κ. Δημήτρη Παπασωτηρίου, ενώ τη θέση του CEO αναλαμβάνει η Στεφανία Μωσσέ, αντικαθιστώντας τον Θεόδωρο Τερζόπουλο.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ δημιουργήθηκε σε εφαρμογή της υποχρέωσης για νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων διανομής από τις λοιπές δραστηριότητές της ΔΕΠΑ (νόμος νόμο 4336/2015).

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό της πλάνο, μέχρι το 2036, στόχος είναι να έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε 18 πόλεις και να κάνει επενδύσεις 320 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών νοικοκυριών και εμπορικών πελατών σε πόλεις όπως είναι η Χαλκίδα, το Καρπενήσι, η Άμφισσα, η Λαμία, η Λιβαδειά, η Θήβα, η Αλεξάνδρεια, η Βέροια, το Κιλκίς, τα Γιαννιτσά, η Κατερίνη, οι Σέρρες, η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, η Δράμα, η Ορεστιάδα και η Καβάλα. Στην Κεντρική Ελλάδα οι νέες συνδέσεις θα αφορούν σε 38.000 νοικοκυριά και 5.000 εμπορικούς πελάτες, στην Κεντρική Μακεδονία σε 25.000 νοικοκυριά και 4.000 εμπορικούς πελάτες και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε 45.000 νοικοκυριά και 2.000 εμπορικούς πελάτες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider