Με διεθνείς συμμετοχές το 4ο Συνέδριο της ΗΑΕΕ για την Ενέργεια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με διεθνείς συμμετοχές το 4ο Συνέδριο της ΗΑΕΕ για την Ενέργεια

Την άνοιξη του 2019 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια της ΗΑΕΕ με τίτλο « Energy Transition IV SE Europe and beyond» με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κομισιόν, φορέων, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων της αγοράς από τον κλάδο της Ενέργειας και της Οικονομίας.

Πρόκειται για τη συνέχεια μιας σειράς από επιτυχημένα συνέδρια, τα οποία διοργανώνει η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ) κατά την τελευταία πενταετία στην Αθήνα και η τέταρτη αυτή διοργάνωση θα αποτελέσει βήμα συζήτησης για τις νέες προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης.

Όπως σε όλες τις διοργανώσεις, το συνέδριο υποστηρίζεται από τη Διεθνή Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία, International Association for Energy Economics (ΙΑΕΕ), από υπουργεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιμελητήρια που προωθούν τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και άλλων χωρών, πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, πρεσβείες και μεγάλους ενεργειακούς ομίλους και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν papers φοιτητών σχετικά με την ενέργεια και την οικονομία και στοχευμένες εργασίες με επίκεντρο την Ελλάδα, τη ΝΑ Ευρώπη και τη θέση τους στο νέο περιβάλλον της ενεργειακής μετάβασης.

Λίγα λόγια για την ΗΑΕΕ

Η ΗΑΕΕ (www.haee.gr) αποτελεί παράρτημα της Διεθνούς Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΙΑΕΕ), η οποία έχει έδρα στις ΗΠΑ και παραρτήματα σε όλες τις σημαντικές από πλευράς Ενέργειας χώρες του κόσμου. Ενημερώνει και διευκολύνει σε πάγια βάση τη διεθνή κοινότητα και τους επενδυτές περί των υπό διερεύνηση, αλλά και των ήδη υλοποιούμενων προγραμμάτων τα οποία αφορούν στην ενέργεια.

Ιδρύθηκε το 2015 στην Ελλάδα, και έχει έναν παγκόσμιο προσανατολισμό, καλωσορίζοντας τη συμμετοχή ερευνητών και επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ενδιαφέρονται για θέματα συναφή με την οικονομία, το περιβάλλον και την ενέργεια.

Πρόεδρός της είναι ο Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.haee.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider