Σε σημαντικό μερίδιο της αγοράς προσβλέπει η Volton

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε σημαντικό μερίδιο της αγοράς προσβλέπει η Volton

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της Volton με τη Nova στον τομέα παροχής υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας.Έτσι,η δεύτερη, εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, internet και σταθερή τηλεφωνία θα προσφέρει στους συνδρομητές της προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και με αυτόν το τρόπο, το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας που ήδη προσφέρει η Nova και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Όλα αυτά, κάτω από την «ομπρέλα» των νέων υπηρεσιών, Nova Energy.

O Γενικός Διευθυντής της Volton, κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι η Volton, μέσα από τα προϊόντα και την προσέγγισή της στην ελληνική αγορά, καινοτομεί και διαφοροποιείται. Έχοντας θέσει ήδη πολύ ψηλά τον πήχη, προσπαθεί πάντα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που να συνάδουν με το όνομα και τις αξίες της. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη Nova, που ξεχωρίζει για την θέση της στην ελληνική αγορά και την ιδιαίτερη σχέση με τους πελάτες της. Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που υλοποιήσαμε – και μάλιστα μέσα σε σύντομο διάστημα – ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, μοναδικό στην Ελληνική αγορά.

Η συνεργασία μας με τη Nova, η οποία διαθέτει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων κι εξυπηρέτησης με εξαιρετικά ανταγωνιστικά προϊόντα, θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά ενέργειας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider