Η ΕΛΕΤΑΕΝ ενημερώνει το ευρύ κοινό για την αιολική ενέργεια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΕΛΕΤΑΕΝ ενημερώνει το ευρύ κοινό για την αιολική ενέργεια

H Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), για 11η συνεχόμενη χρονιά, αναγγέλλει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου (15 Ιουνίου) με σειρά εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αιολικής Ενέργειας G.W.E.C και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας WindEurope, αποσκοπούν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν πολίτες και Πολιτεία για τις δυνατότητες που προσφέρει η Αιολική Ενέργεια στην κοινωνία με την ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας, την προστασία του Περιβάλλοντος και την αποφυγή της καταστροφικής Κλιματικής αλλαγής.

Για ένα βιώσιμο πλανήτη με τη δύναμη του ανέμου.

Περίπτερο στο ATHENS HEART (από 12 έως 17 Ιουνίου)

Η ΕΛΕΤΑΕΝ θα βρίσκεται φέτος στο φιλόξενο χώρο του εμπορικού κέντρου ATHENS HEART όπου θα σας περιμένει στο περίπτερο της με μέλη και εθελοντές, να σας ενημερώσει για τα πολλά οφέλη της αιολικής ενέργειας για την κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Από την Τρίτη 13 μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου, μεταξύ 5μμ και 8μμ, το Θέατρο της Ημέρας με 25ετη εμπειρία στο θεατρικό παιχνίδι, πρωτοπόρο στην Ελλάδα στην παιδική θεατρική αγωγή, παρουσιάζει το διαδραστικό δρώμενο "Το Παραμύθι του Ανέμου".

Τέλος στη παιδική γωνιά του περιπτέρου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν καθημερινά, να απασχοληθούν δημιουργικά, ζωγραφίζοντας, σχεδιάζοντας, παίζοντας, και κατασκευάζοντας.

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις εδώ και https://www.facebook.com/globalwindday13hellas

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό τις ώρες λειτουργιάς του εμπορικού κέντρου.

8Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 «ΑΙΟΛΟΣ 2017»

Στα πλαίσια του εορτασμού βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη το 8o τουρνουά 5X5 ΑΙΟΛΟΣ. Στο τουρνουά συμμετέχουν 14 ομάδες εταιρειών του κλάδου ή συναφών κλάδων σε 2 ομίλους και το τουρνουά διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Paradise Park (www.paradisepark.gr) στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Το τουρνουά προμηνύεται συναρπαστικό, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται την Πέμπτη 15 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, φωτογραφίες, βίντεο, τα αποτελέσματα, τους σκόρερ και κάθε άλλη συγκλονιστική λεπτομέρεια εδώ και https://www.facebook.com/globalwindday13hellas

Τέλος η ΕΛΕΤΑΕΝ θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την 8η Ιουνίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider