«Συνέργεια» για την ενέργεια για Εlpedison-Public

Πένη Χαλάτση
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Συνέργεια» για την ενέργεια για Εlpedison-Public

Νέο άνοιγμα στο ευρύ κοινό και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας κάνει η ELPEDISON, εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος, η οποία προχωρά σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Public προσφέροντας προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από τη γνωστή αλυσίδα.

Η Elpedison μέσω των Public θα απευθυνθεί σε ένα επιπλέον εν δυνάμει πελατολόγιο το οποίο αριθμεί περί τα 25.000.00 άτομα τα οποία επισκέπτονται τα φυσικά καταστήματα Public και τους 37.000.000 online χρήστες του site της αλυσίδας.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν στους καταναλωτές συνδυαστικές προφορές μέσω των 47 καταστημάτων Public ενώ τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος θα έχουν έκπτωση από 16%-31% ανάλογα με την κατανάλωση ρεύματος.

Η συνεργασία των Public με την ELPEDISON γίνεται στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να αλλάξει έως το 2020 ακολουθώντας τη συμμόρφωση της χώρας με το τρίτο Μνημόνιο, ενώ λαμβάνει υπ’ όψιν την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για εναλλακτικές και οικονομικότερες λύσεις ηλεκτρικού ρεύματος και προηγμένων υπηρεσιών.

Αυτή τη στιγμή το μερίδιο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας είναι 11% και η εταιρεία αποσκοπεί στην αύξηση της πελατειακής της βάσης (βιομηχανικοί, εμπορικοί πελάτες και νοικοκυριά).

Όπως ανέφερε ο Στάθης Βωβός Εμπορικός Διευθυντής της ELPEDISON, σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της συνεργασίας την Πέμπτη, η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 500 εκατ. ευρώ εν μέσω κρίσης για τη δημιουργία υποδομών (εργοστάσια κλπ) ενώ για να ανταποκριθεί στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας εξελίσσεται συνεχώς με νέα προγράμματα marketing όπως είναι για παράδειγμα η συνεργασία με τα Public.

Οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από καταρτισμένο προσωπικό των Public σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία εντός των φυσικών καταστημάτων ενώ για την ώρα δεν προβλέπεται η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών.

«Η συνεργασία μας με την αλυσίδα καταστημάτων Public, το Νο. 1 Retailer σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποδεικνύει ότι θέλουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν πελάτες ELPEDISON σε ένα από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας, προκειμένου να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η ELPEDISON καθώς και από την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και τη σημαντική ποικιλία προϊόντων που παρέχουν τα Public», σημείωσε ο κ. Βωβός.

Ο κ. Γιάννης Σίμος, Εμπορικός Διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public, αναφερόμενος στη συνεργασία σημείωσε ότι «είμαστε περήφανοι για το νέο μας άνοιγμα στην αγορά υπηρεσιών ενέργειας, το οποίο πραγματοποιείται με μία από τις πιο σημαντικές και αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, την ELPEDISON. Τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που διατίθενται στο δίκτυο μας δίνουν άλλη μια λύση στον επισκέπτη μας που αναζητά την οικονομία καθώς τώρα μπορεί όχι μόνο να επωφεληθεί έως και 31% στον λογαριασμό του ρεύματος αλλά να αποκτήσει και δωροεπιταγή 31 ευρώ για τα αγαπημένα του προϊόντα μόνο στα Public. Στα Public συνδυάζουμε τα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα και υπηρεσίες με μοναδικές τιμές και προσφορές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που μας αναδεικνύουν σε one stop shop. Για τον Έλληνα καταναλωτή, που αναζητά την πραγματική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι ή την επιχείρησή του, μια επίσκεψη στα Public γίνεται πλέον μονόδρομος».

Λίγα λόγια για την ELPEDISON

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με παρουσία στο χώρο από το 2005, είναι μια εταιρεία που προήλθε από την σύμπραξη τριών μεγάλων Ομίλων στον τομέα της ενέργειας, των Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ.

Λίγα λόγια για τα Public

Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και η ELPEDISON, ο μεγαλύτερος σε αριθμό πελατών εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος,ανακοίνωσαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου τη νέα τους συνεργασία Με κεντρικό μήνυμα «Ενέργεια για να κερδίζεις διπλά», η συνεργασία στηρίζεται στο τρίπτυχο ποικιλία-ευκολία-οικονομία και προσφέρει προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON μαζί με ειδικές προσφορές από τα Public, που παρέχουν προστιθέμενη αξία και πραγματικό όφελος στους πελάτες των Public, που αναζητούν την οικονομία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider