Με Astra Airlines ταξιδεύει το μεταλλικό νερό Θεόνη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με Astra Airlines ταξιδεύει το μεταλλικό νερό Θεόνη

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το μοναδικό ελληνικό νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, ταξιδεύει με την ελληνική αερογραμμή Αstra Airlines φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων αλλά και ξένων επιβατών.

Για ακόμη μια χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ακολουθώντας το αναπτυξιακό του πλάνο, επεκτείνει το δίκτυο συνεργασιών του σηματοδοτώντας μία νέα αρχή με την ελληνική αεροπορική εταιρεία Αstra Airlines με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας και δροσιάς.

Η Astra Airlines, η πρώτη αεροπορική εταιρία με βάση τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε την πρώτη της εμπορική πτήση τον Ιούλιο του 2008. Από το 2010 ξεκίνησε να αναπτύσσει σημαντικό πτητικό πρόγραμμα σε προορισμούς εσωτερικού και από το 2015 δημιούργησε βάση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τεχνική βάση στο Ηράκλειο. Εκτός από τα τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια, παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ad-hoc ναυλωμένων πτήσεων σε Tour Operators, Travel Agents και Air Brokers, όπως επίσης και υπηρεσίες ACMI.

Να υπενθυμίοσυμε ότιη ΑΗΒ Group, η οποία εμφιαλώνει και διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ», έχει μπει δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό νερό Θεόνη, ο οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας​. ​Το ΘΕΟΝΗ είνα το μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (ΠΗγή Γκούρα) σε υψόμετρο 1100 μ. στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Το γεγονός δε ότι εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία του έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα 16 βραβεια για τα αναλοίωτα χαρακτηριστικά του.

Η συνεργασία με την Astra έρχεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού πλάνου της εταιρείας το οποίο έχει ως στόχο την προσεχή τριετία οι εξαγωγές να αποτελούν το 30% του κύκλου εργασιών της εταιρείας. Με επίκεντρο την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, η ΑΗΒ Group εξάγει το νερό ΘΕΟΝΗ σε 14 χώρες, ενώ, παράλληλα, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, η εταιρεία επεκτείνεται δυναμικά και στην εγχώρια αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider