Todaylicious & Today’s: Προσφέρουν δωρεάν hot dog

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Todaylicious & Today’s: Προσφέρουν δωρεάν hot dog

Παγκόσμια ημέρα hot dog σήμερα και τα Τodaylicious & Today’s, η ελληνική 24ωρη αλυσίδα, το γιορτάζει.

Έτσι σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου, από τις 8μ.μ. μέχρι και τις 10μ.μ. σε ένα από τα καταστήμαα μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν το Todaylicious Hot Dog με λουκάνικο Φρανκφούρτης Creta Farms Εν Ελλάδι γιορτάζοντας τη γαστρονομική επινόηση του πλέον διαδεδομένου εδέσματος παγκοσμίως.

Η αλυσίδα ανήκει στον όμιλο Today Group αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό Όμιλο Εταιρειών, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των σύγχρονων καταστημάτων ταχείας εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής τα τελευταία 15 χρόνια.

Σήμερα, ο Όμιλος έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται 3 διακριτά επιτυχημένα σήματα (brands), τα οποία και λειτουργούν κάτω από την κοινή ομπρέλα "Today" του Ομίλου:

Τα Today Stores στην κατηγορία της μικρής λιανικής, τα Todaylicious στην κατηγορία της εστίασης και του καφέ και τα Today's Delicious Stores, το καινοτόμο συνδυαστικό concept εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής. Όλα αποτελούν τις πρώτες ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων που λειτουργούν 24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο του δικτύου, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 100.000 πιστούς επισκέπτες.

Σήμερα, ο Όμιλος αριθμεί ένα δίκτυο 65 καταστημάτων σε 14 πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Σίνδος, Περαία - Ν. Επιβάτες, Λαγκαδάς, Θέρμη, Λάρισα, Κοζάνη, Κατερίνη, Σέρρες, Ν. Μουδανιά, Ν. Καλλικράτεια, Καλλιθέα Χαλκιδικής, Ρόδος), ενώ απασχολεί 800 και πλέον εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider