Επιβεβαιώνει η Folli Follie την ανάκληση της έκθεσης ελέγχου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιβεβαιώνει η Folli Follie την ανάκληση της έκθεσης ελέγχου

Με μια ημέρα καθυστέρηση η Folli Follie ανακοίνωσε την ανάκληση της έκθεσης ελέγχου για τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της από τους ορκωτούς ελεγκτές.


Η Follie Follie ανακοίνωσε ότι οι ορκωτοί ελεγκτές της Ecovis ενημέρωσαν την εταιρεία ότι ανακάλεσαν την από 26 Απριλίου 2018 έκθεση ελέγχου τους επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Πρόκειται για την έκθεση που συντάχθηκε στις 26 Απριλίου 2018 και αφορά στη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Η FF προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωση σε συνέχεια της επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών από 16 Ιουλίου 2018 με αριθμό πρωτοκόλλου 3044.

Όπως σημειώνει η Folli Follie στην ανακοίνωσή της, «η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ανάκληση της έκθεσης ελέγχου της ECOVIS και θα συνεχίσει τη διαδικασία των έκτακτων ελέγχων και επισκοπήσεων που διενεργούν οι Ernst &Young και Alvarez & Marsal (όπως ανακοινώθηκε στις 25 Ιουνίου 2018), ενώ θα λάβει τις αποφάσεις της επί των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του 2017 βάσει του αποτελέσματος αυτών των ελέγχων και επισκοπήσεων. Επίσης, η Εταιρεία θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τις λοιπές αρμόδιες αρχές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider