Στις 4 Μαΐου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Praktiker στην Ανθούσα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 4 Μαΐου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Praktiker στην Ανθούσα
Το κατάστημα και το B2B Center θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (πρώην εκθεσιακό κέντρο).

Tην Παρασκευή 4 Μαϊου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Praktiker στην Ανθούσα, το οποίο θα διαθέτει και το πρώτο B2B Center της στην Ελλάδα.

Ειδικότερα η Praktiker Hellas, επεκτείνεται στρατηγικά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στην Ανθούσα, και προχωρά σε μία επένδυση 4 εκατ. ευρώ με τη δημιουργία ‘διπλού’ καταστήματος συνολικών χώρων πώλησης 10.500τμ. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο πλέον θα αριθμεί 16 καταστήματα πανελλαδικά, και ταυτόχρονα εξελίσσει το τμήμα Β2Β της δημιουργώντας το πρώτο B2B Center της στην Ελλάδα. Μέσω της επένδυσης θα δημιουργηθούν συνολικά 100 νέες θέσεις εργασίας.

Το κατάστημα και το B2B Center θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (πρώην εκθεσιακό κέντρο). Στο πλαίσιο του πλάνου ανάπτυξης και επέκτασης της Praktiker, η επιλογή της τοποθεσίας έγινε μετά από συστηματική μελέτη στην περιοχή, που είναι κομβικής σημασίας και μεγάλης αξίας για την εταιρία, τόσο για τη συνεχή της ανάπτυξη και διαμόρφωση μιας δυναμικής και εξελισσόμενης αγοράς, όσο και για την ενδυνάμωση της παρουσίας της Praktiker στον νομό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider