Το CHEFI είναι ο καλύτερος boutique πολυχώρος της Αθήνας! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το CHEFI είναι ο καλύτερος boutique πολυχώρος της Αθήνας! (pics)

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τις λέξεις «γάμος», «βάπτιση» ή «εταιρικό event» είναι μία συνάθροιση πολλών ανθρώπων σε ένα κλασσικό μέρος,στο οποίο μπορεί να μηνέχουμε πάει ποτέ, αλλά θα μας θυμίζει περίπου άλλα δέκα παρόμοια μέρη στα οποία έχουμε παρευρεθεί σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ευτυχώς, πλέον, υπάρχει το CHEFI The Restaurant, στο Χαλάνδρι, που έρχεται να αλλάξει για τα καλά το χάρτη των κοινωνικών εκδηλώσεων και των εταιρικών events!

Νέες γευστικές εμπειρίες, ανεξάντλητη ποικιλλία κρασιών, φιλικό προσωπικό και ένας υπέροχος κήπος συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Το insider.gr συνάντησε τους υπεύθυνους του CHEFI καισυνομίλησε μαζί τους για το πως είναι να οργανώνεις events κάθε είδους στο εστιατόριο με το... καλύτερο φαγητό του κόσμου.

Γάμοι, βαπτίσεις, εταιρικά events. Μήπως το CHEFI δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο;

Το CHEFI είναι ένας boutique πολυχώρος με μοναδικό κήπο που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου.

Πώς διαφοροποιείται το μενού σε τέτοιες καταστάσεις;

Έχουμε μεγάλη ευελιξία και προσφέρουμε αυτό που θέλει κάθε πελάτης. Τα μενού μας είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και να υπάρχει ποικιλία.

Διαβάζοντας κάποιος τις κριτικές στο Trip Advisor, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι μία δεξίωση γάμου στο CHEFI μετατρέπεται σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ποια είναι τα δυνατά του σημεία;

Χαρούμενη ομάδα, φιλική εξυπηρέτηση και... το καλύτερο φαγητό του κόσμου!

Και αν μια δεξίωση γάμου θεωρείται σχετικά «εύκολη» υπόθεση, τι έχει να προτείνει το CHEFI, για μια δεξίωση βάπτισης με πολλά μικρά παιδιά; Ο κήπος βοηθά;

Ο κήπος είναι η χαρά των παιδιών και κατ' επέκταση και των γονιών. Υπάρχουν πολλοί χώροι για να διασκεδάσουν, φτιάχνουμε playground και έχουμε super yummy παιδικό μενού.

Ποιοι θεωρείτε ότι είναι οι 3 λόγοι που θα έκαναν μια εταιρεία να προτιμήσει να οργανώσει ένα event στο CHEFI;

  1. Βολική τοποθεσία, μοναδική στα βόρεια προάστια
  2. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες
  3. Δυνατότητα για private dining

Έχει τη δυνατότητα ο εκάστοτε πελάτης να διαμορφώσει τον χώρο όπως επιθυμεί; Δίνετε και εσείς τις δικές σας συμβουλές για την κατάλληλη διακόσμηση;

Ο χώρος μας είναι minimal και διαμορφώνεται ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Εμείς αυτό που πιστεύουμε είναι ότι less is more. Ο κήπος είναι υπέροχος από μόνος του.

Η εξαιρετική ποικιλία κρασιών του CHEFI κάνει τη διαφορά και στα events; Υπάρχουν δηλαδή συγκεκριμένα κρασιά που προτείνετε εσείς ή που προτιμούν οι καλεσμένοι;

Οι καλεσμένοι έχουν πάντα τον πρώτο λόγο. Επίσης ο Στέφανος, ο sommelier μας, δένει αρμονικά τις γεύσεις μας με κρασιά για κάθε γούστο και περίσταση.

Αν σας ζητούσαμε να μας αποτυπώσετε με 3 φωτογραφίες τι σημαίνει ένα event στο CHEFI, ποιες θα ήταν αυτές;

Περισσότερες πληροφορίες:

CHEFI The Restaurant: Περικλέους 31, Χαλάνδρι.

Επικοινωνία: Τηλ. 210 68 15 774 / E-mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/chefitherestaurant

Instagram: https://www.instagram.com/chefi_the_restaurant/

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider