Προσφορά γευμάτων #ApoTaLidl

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορά γευμάτων #ApoTaLidl

Σε μία πρωτότυπη κίνηση, με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού προχώρησε η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl, η οποία για όλες τις αναφορές - ανέκδοτα που γράφονται στα social media και περιέχουν την έκφραση «από τα Lidl», θα προσφέρει γεύματα.

Ειδικότερα για κάθε δημόσια δημοσίευση - ανέκδοτο που περιέχει τη φράση «Από τα Lidl» ή το hashtag «#ApoTaLidl» κατά τη διάρκεια της ενέργειας θα αποδίδονται 10 μερίδες φαγητού στην Οργάνωση «Μπορούμε», με ανώτατη συνολική ποσότητα προσφοράς τις 200.000 μερίδες φαγητού.

Αν μάλιστα η αναφορά γίνεται από δημόσιο πρόσωπο ή πολιτικό, τότε η προσφορά πολλαπλασιάζεται.

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας θα καταμετρούνται σε ημερήσια βάση από τρίτη εταιρία που διαθέτει λογισμικό monitoring ολες τις δημόσιες δημοσιεύσεις-ανέκδοτα που γίνονται σε ένα (ή περισσότερα) από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Twitter, Instagram, που εμπεριέχουν τις λέξεις «από τα Lidl» ή το hashtag #ApoTaLidl.

Από την διοίκηση της αλυσίδας διευκρινίζεται ότι για να είναι εμφανής μία δημοσίευση-ανέκδοτο και να προσμετρηθεί στο σύνολο των αναφορών που θα μεταφραστούν σε μερίδες φαγητού, θα πρέπει ο χρήστης που την δημοσίευσε να την έχει ορίσει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του να εμφανίζεται δημόσια (public).

O αριθμός των δημοσιεύσεων-ανεκδότων θα ενημερώνεται σε ημερήσια βάση και θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη LIDL. Στη συνέχεια, ο αριθμός αυτός και η αντιστοιχία του σε γεύματα θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας //apotalidl.boroume.gr/

Η ενέργεια αυτή που ξεκίνησε χτες, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2018.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 213 αναφορές από «Από τα Lidl» ή από το hashtag «#ApoTaLidl» που μεταφράζεται σε 2.130 γεύματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider