Σκλαβενίτης: Ξεκίνησε τη διαφήμιση από τη Θεσσαλονίκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκλαβενίτης: Ξεκίνησε τη διαφήμιση από τη Θεσσαλονίκη

Από την αγορά της Θεσσαλονίκης επέλεξε να ξεκινήσει την διαφημιστική της καμπάνια η αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαφημίσεις στα λεωφορεία που κινούνται εντός της πόλης αλλά και σε στάσεις λεωφορείων ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν ραδιοφωνικά σποτ σε τοπικά μέσα.

Η επιλογή της αγοράς της Θεσσαλονίκης δεν είναι τυχαία για την αλυσίδα Σκλαβενίτης καθώς λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει, τα έσοδα της κινούνται αρκετά πιο κάτω των στόχων που έχουν τεθεί.

Και αυτό γιατί η κατάρρευση της Μαρινόπουλος άφησε πολλά περιθώρια ενδυνάμωσης του ανταγωνισμού και κυρίως της Μασούτης, ο οποίος είναι ο αδιαμφισβήτητος leader της τοπικής αγοράς.

Μία από τις αλυσίδες που στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά της Θεσσαλονίκης είναι τα My Market.

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα και ο διευθύνων σύμβουλος της Metro, Αριστοτέλης Παντελιάδης, στην διετία 2017-2018 πρόκειται να επενδύσει 80 εκατ. ευρώ, σε μετατροπές καταστημάτων, επεκτάσεις αλλά και στην δημιουργία 20 νέων super markets.

«Στοχεύουμε στην επέκτασή μας στην βόρειο Ελλάδα και έως σήμερα έχουν επενδυθεί 8 εκατ. ευρώ σε μετασκευές και νέα καταστήματα, ενώ στο κέντρο logistics που αποκτήσαμε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης συνολικά επενδύουμε περί τα 20 εκατ. ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παντελιάδης.

Σημειώνεται ότι η METRO αγόρασε το πρώην αποθηκευτικό κέντρο της Lidl, κάλυψης 22.000 τ.μ., αντί ποσού 10 εκατ. ευρώ, το οποίο όμως θα επεκτείνει κατά 10.000 τ.μ., επενδύοντας σε κτίρια και εξοπλισμό επιπλέον 10 εκατ. ευρώ, ώστε από τα 60 καταστήματα που μπορεί να εξυπηρετεί σήμερα, να έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τα διπλάσια σε βάθος 5-6 ετών, στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, αποφασισμένη να διατηρήσει τα κεκτημένα της φέρεται η διοίκηση της Μασούτης, το μερίδιο της οποίας πανελλαδικά βρίσκεται κοντά στο 12%, ενώ στη βόρεια Ελλάδα είναι ο αδιαμφισβήτητος leader με μερίδιο 34%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider