Άνοιξε το νέο ανανεωμένο flagship της Links of London στο Golden Hall

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε το νέο ανανεωμένο flagship της Links of London στο Golden Hall

Tις πόρτες της στο νέο, ανανεωμένο χώρο του flagship store της στο Golden Hall, άνοιξε η Links of London του Ομίλου Folli Follie, το γνωστό βρετανικό brand κοσμημάτων και ρολογιών .

Το εμβληματικό κατάστημα της Links of London ανανεώθηκε πλήρως σύμφωνα με την βρετανική αισθητική που αποπνέει το brand, αποτελώντας πλέον ένα από τα πιο σύγχρονα καταστήματα παγκοσμίως.

Ο νέος του σχεδιασμός, που ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα ανανέωσης των καταστημάτων Links of London, αντλεί έμπνευση από την αρχιτεκτονική των μοντέρνων κατοικιών του Λονδίνου. Με βασικούς χρωματισμούς το μπεζ και το γκρι και με απαλό φωτισμό, το εσωτερικό του καταστήματος αντανακλά το απαράμιλλο στυλ και τη φινέτσα των δημιουργιών με την υπογραφή της Links of London.

Σε περίοπτη θέση, στο κέντρο του καταστήματος, βρίσκεται ένα ειδικά σχεδιασμένο τραπέζι, εμπνευσμένο από το design της συλλογής Sweetie, που στη βάση του είναι διακοσμημένο με τους χαρακτηριστικούς χρυσούς και ασημένιους κρίκους των αγαπημένων κοσμημάτων της σειράς.

Οι λάτρεις της Links of London και του βρετανικού στυλ αναμένεται να ζήσουν από κοντά μία νέα, υπέροχη εμπειρία shopping στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider