Στην αγορά των σουπερμάρκετ μπαίνει η εταιρεία αλλαντικών Παντέρης

Ελένη Μπότα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην αγορά των σουπερμάρκετ μπαίνει η εταιρεία αλλαντικών Παντέρης

Είσοδο στην αγορά των σουπερμάρκετ κάνει η εταιρεία αλλαντικών Παντέρης.

Η εταιρεία ξεκινά την συνεργασία της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης όπου θα διαθέσει το το προϊόν Yupi! (Λουκάνικα από κοτόπουλο και γαλοπούλα με λιωμένο τυρί και με λιωμένο τυρί και μανιτάρια).
Γρήγορο και εύκολο, ψητό σε τηγάνι ή πλάκα ψησίματος σε 3 λεπτά, ή σε νερό που βράζει για περίπου 5 λεπτά

Η νέα σειρά Yupi! της εταιρείας Παντέρη, βρίσκεται ήδη στα ψυγεία των super market Σκλαβενίτης, σε συσκευασία των 150 γρ. καιδιατίθονται στην τιμή των 0,80 ευρώ.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ανανέωση και ο εμπλουτισμός και της παιδικής κατηγορίας αλλαντικών με προϊόντα για τους μικρούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, προς το παρόν στα ράφια του Σκλαβενίτη θα υπάρχει μόνο αυτό το προϊόν χωρίς να αποκελείεται και η διάθεση άλλων προϊόντων σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στελέχη της βιομηχανίας τόνιζαν στο insider.gr ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες συμφωνίες με αλυσίδες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Παντέρη, ο οποίος γεννημένος στην Ίμβρο του προηγούμενου αιώνα, μυείται στα μυστικά της παραδοσιακής ανατολίτικης αλλαντοποιίας στα καλύτερα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης. Κατέχοντας τα μυστικά των παραδοσιακών αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης, τα μεταφέρει στην Ελλάδα. Το 1970 ιδρύει μια αρχικά μικρή αλλά σύγχρονη για την εποχή της μονάδα αλλαντικών, μετουσιώνοντας την πείρα του σε τέχνη, παράγοντας Πολίτικο Σουτζούκι και Παστουρμά, προϊόντα τα οποία μέχρι και σήμερα κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει.

Η αλλαντοβιομηχανία Παντέρης έχει αποσπάσει ένα Xρυσό Aστέρι στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) που διοργανώνονται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), ενώ για το 2015 τα ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ κατέκτησαν τρία νέα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider