Δύο νέα καταστήματα JΥSK

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο νέα καταστήματα JΥSK

Δύο νέα καταστήματα στην Αθήνα ανοίγει την Πέμπτη 31 Αυγούστου η η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Τα δύο νέα καταστήματα θα ανοίξουν σε Ρέντη και Περιστέρι ανεβάζοντας στο 13 τον αριθμό του δικτύου της, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 9 το πρωί.

Η JYSK συνεχίζει την υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της για 40 καταστήματα στην Ελλάδα, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015. Η JYSK διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες και η είσοδος και επέκτασή της στην χώρα μας γίνεται σε μια εποχή που πολλές πολυεθνικές εταιρείες ακολουθούν αντίθετο δρόμο αποχωρώντας ή περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Η Jysk Group που είναι γνωστή στη βόρεια Ευρώπη ειδικά για τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, ανήκει στον 66χρονο επιχειρηματία Lars Larsen του οποίου ο όμιλος το 2014 έκλεισε με κύκλο εργασιών 3,1 δισ. ευρώ .

Ιδρύθηκε το 1979 στη Δανία και σήμερα απασχολεί 20.000 εργαζόμενους, ενώ μόνο το 2014 άνοιξε περισσότερα από 100 νέα καταστήματα διεθνώς.

Σήμερα, ο επικεφαλής του ομίλου Jysk Group είναι ο 435ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, μέλος της «χρυσής» λίστας Forbes με προσωπική περιουσία 4,1 δισ. δολ. Πριν την δημιουργία της αλυσίδας, ο κ. Larsen έζησε και μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα παραγωγής πατάτας.

H JYSK και η Βασιλική οικογένεια της Δανίας

Η Βασιλική Αυλή της Δανίας για χρόνια υπήρξε τακτική πελάτρια της JYSK. Η Βασίλισσα επέτρεψε στην JYSK την χρήση του σήματος "επίσημη προμηθεύτρια της Δανικής Βασιλικής Αυλής". Ο τίτλος απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή, είναι αξιόπιστες οικονομικά και έχουν καλή φήμη. Επιπλέον το έτος 2009 στον κ. Lars Larsen, ιδρυτή της JYSK απονεμήθηκε διάκριση του Ιπποτικού Τάγματος της Βασιλικής Οικογένειας της Δανίας για την προσφορά του για την δανική επιχειρηματική κοινότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider