«Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας η ΔΕΛΤΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας η ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας «DIAMONDS of the GREEK ECONOMY 2017».

Η βράβευση αφορά στην πολυετή και συνεχή παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά και στη στήριξη που παρέχει στην οικονομία, στην περιφέρεια και στον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας, υλοποιώντας δράσεις που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξή του. Παράλληλα, η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχημένη πολυετή παρουσία της ΔΕΛΤΑ στον κλάδο, καθώς και τη συνεχή ενδυνάμωση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, η οποία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές του εξωτερικού.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ, κ. Αντώνης Μαυριδόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος της ΔΕΛΤΑ είναι πλέον θεσμικός, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική περιφέρεια και θα συμβάλλει στη διαμόρφωση της ανάπτυξης της χώρας. Στρατηγική μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει η καινοτομία μέσα από τα προϊόντα μας, ενώ αδιαπραγμάτευτη διαχρονική μας αξία είναι η ποιότητα τους. Με εξαγωγική δραστηριότητα η οποία κάθε χρόνο ενδυναμώνεται, τα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ κερδίζουν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές των χωρών στις οποίες εξάγονται, και πρεσβεύουν τις ελληνικές διατροφικές αξίες σε διεθνές επίπεδο».

Τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «DIAMONDS of the GREEK ECONOMY» απονέμονται κάθε χρόνο από την NEW TIMES PUBLISHING.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.