Τον Ιούνιο το πρώτο crash test για τον Σκλαβενίτη

Ελένη Μπότα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τον Ιούνιο το πρώτο crash test για τον Σκλαβενίτη

Τον Ιούνιο αναμένεται να γίνει το πρώτο crash test της πορείας ενσωμάτωσης του δικτύου της Μαρινόπουλος στο Σκλαβενίτη, οπότε και θα κλείσει ο πρώτος γύρος παρεμβάσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία η πορεία των καταστημάτων που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο είναι ανοδική, όχι όμως και ικανοποιητική.

Ωστόσο τα στελέχη του Ομίλου εμφανίζονται αισιόδοξα ότι η εικόνα θα βελτιωθεί με τον πάροδο των μηνών.

Η αλλαγή αλλά και ο εφοδιασμός των καταστημάτων που έχουν περάσει από 1η Μαρτίου στις Ελληνικές Υπαραγορές Σκλαβενίτη θα γίνεται σταδιακά, ενώ στόχος είναι μέχρι τέλος του καλοκαιριού να έχει αλλάξει η ονομασία στην πλειοψηφία αυτών.

Μέσα στο Ιούνιο όμως θα ληφθεί μία ακόμη σημαντική απόφαση από την οικογένεια Σκλαβενίτη για την είσοδο της αλυσίδας στον τομέα της διαφήμισης.

Μέχρι σήμερα η καλή του φήμη και η μεγάλη επισκεψιμότητα στα καταστήματα του, βασιζόταν μόνο στην ικανοποίηση των πελατών του.

Είναι άλλωστε η αλυσίδα που δεν έχει κάνει ποτέ διαφήμιση στην τηλεόραση και που ποτέ δεν προβάλλει τις προσφορές της στα έντυπα. Δεν μοιράζει φυλλάδια, ούτε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι των κουπονιών με εφημερίδες. Δεν έχει εταιρική σελίδα στο Internet και φυσικά δεν ξέρουν τι θα πει Facebook και Twitter.

Ωστόσο αυτό ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένο.

Η απόφαση για είσοδο της αλυσίδας στον τομέα της διαφήμισης θα παρθεί εφόσον γίνει το πρώτο crash test της μέχρι τώρα πορείας της ενοποίησης των δύο αλυσίδων.

Πολλά στελέχη πάντως της Σκλαβενίτης εοιμένουν ότι θα πρέπει να γίνει ένα γερό «μπάσιμο» στην διαφημιστική αγορά, προκειμένου να γίνει γνωστή και εκτός Αθήνας.

Στην περίπτωση που επιλεχθεί αυτός ο τρόπος, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές η είσοδος στο κομμάτι της διαφήμισης θα είναι δυναμική και α χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Προχωρά η πληρωμή των προμηθευτών

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εξόφληση των προμηθευτών της Μαρινόπουλος από τον Σκλαβενίτη.

Η πρώτη δόση καταβλήθηκε λίγο πριν το Πάσχα, ενώ προ ημερών έφυγε από τα κεντρικά της Σκλαβενίτης, ένα μαζικό email προς όλους τους προμηθευτές – πιστωτές της Μαρινόπουλος για να προχωρήσει η διαδικασία και να ολοκληρωθούν οι πληρωμές.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή προς τους προμηεθυτές «εν συνεχεία των μνημονευομένων στο με σημερινή ημερομηνία σχετικό ηλεκτρονικό μας μήνυμα και με σκοπό την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας εξόφλησης τού κατά την 30-6-2016 υφιστάμενου χρεωστικού υπολοίπου σας, όπως αυτό διαμορφώθηκε στις Συμφωνίες Εξυγίανσης και σύμφωνα με τις ρυθμίσεις αυτών, θα χρειαστεί η συνδρομή σας, συνιστάμενη στην εκ μέρους σας συγκέντρωση όσων εγγράφων και αξιογράφων αφορούν σ’ αυτό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.