Ραγδαία η ανάπτυξη της Alter Ego

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ραγδαία η ανάπτυξη της Alter Ego

Με ραγδαίους ρυθμούς επεκτείνεται η ελληνική εταιρεία Alter Ego, η οποία άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη το 2010 και πλέον διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο με 50 καταστήματα και 200 σημεία πώλησης.

Εξάλλου σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας το άτμισμα αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους Έλληνες ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές και διεθνείς τάσεις, ενώ αγορά κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 25% ετησίως.

Πέρα από το ιδιόκτητο δίκτυο η Alter Ego αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για νέους franchisees. «Η χαμηλή αρχική επένδυση, η γρήγορη απόσβεση, το μεγάλο περιθώριο κέρδους, η ενδελεχής εκπαίδευση, το συνεχές πολυεπίπεδο support και η πίστη στο δίκτυό της και την πρωτοπορία συνθέτουν την franchising πλατφόρμα της εταιρίας», σημειώνει χαρακτηριστικά η διοίκηση της εταιρείας η οποία προσθέτει ότι «για αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίες οι διακρίσεις της, με τελευταία το Βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY, στην 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS».

Υγρά αναπλήρωσης «alter ego»

Από 1η Μαρτίου 2017 τέθηκε σε ισχύ η ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία για τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μεταξύ άλλων η οδηγία επιβάλλει την πώληση υγρών αναπλήρωσης αποκλειστικά σε συσκευασίες των 10ml, διάφορες σημάνσεις στο εξωτερικό αλλά και εσωτερικό μέρος της συσκευασίας των e-liquids κ.α

Η alter ego, πέρα από τον εναρμονισμό της με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία, προχώρησε σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και φορέων.

Αξίζει καταρχήν να σημειώσουμε, ότι όλα τα υγρά «alter ego» κατασκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρίας στην Ελλάδα. Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, και βάσει του συστήματός της ‘Quality PLUS’, προχώρησε στο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου από το Εθνικό Κέντρο έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», για όλα τα υγρά αναπλήρωσης.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και οικονομία

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο συνεχίζει να είναι σημαντικά λιγότερο «βλαβερό» για την τσέπη σας από το συμβατικό, ακόμα και μετά την επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης. Από 1η Ιανουαρίου 2017 η επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης έφερε αυξήσεις στην τιμή του πακέτου των τσιγάρων από 0,50 έως και 1 ευρώ, ενώ τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου επιβαρύνθηκαν με μια αύξηση της τάξεως των 0,10/ml.

«Ένας ατμιστής ξοδεύει περίπου 1.000 ευρώ λιγότερα τον χρόνο από έναν καπνιστή», αναφέρει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider