Άνοιξε το υπερμάρκετ στον Άλιμο υπό το Σκλαβενίτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε το υπερμάρκετ στον Άλιμο υπό το Σκλαβενίτη

To πρώτο υπερμάρκετ που είχε έρθει στην Ελλάδα το 1991 με την επωνυμία τότε Continent και μετέπειτα Carrefour άλλαξε σε «Σκλαβενίτης».
Χτες το νέο υπερμάρκετ που πέρασε υπό την σκέπη του Σκλαβενίτη άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό με γεμάτα ράφια και με νέα επωνυμία.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό υπέρ μάρκετ στον Αλιμο με συνολικό χώρο πώλησης πάνω από 7.700 τ.μ. και εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης, που αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Όπως αναφέρει στο insider.gr ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Άρωμα», Μαρία Καφετζή που λειτουργεί εντός του υπερμάρκετ στον Άλιμο, «η ανταπόκριση του κόσμου την πρώτη μέρα λειτουργίας ήταν μεγάλη, παρότι δεν υπήρχε διαφήμιση.».

Σύμφωνα με την ίδια, ο κόσμος άρχισε να πυκνώνει από το μεσημέρι και μετά που έμαθαν ότι άνοιξε το υπερμάρκετ. Οπως μας είπε «όλο το προηγούμενο διάστημα (σ.σ. πριν το κλείσιμο της συμφωνίας με το Σκλαβενίτη), δν πατούσε κανένας στο κατάστημα, αφού τα ράφια ήταν άδεια. Τώρα τα ράφια ξεχειλίζουν από προϊόντα και η ανταπόκριση του κόσμου είναι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Η οικογένεια Σκλαβενίτη ποντάρει πολλά στο κατάστημα - ναυαρχίδα του Ομίλου, ενώ όπως μας ανέφεραν στελέχη του καταστήματος, απορροφήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που δούλευααν όταν το κατάστημα ήταν «Μαρινόπουλος.

Ο ανεφοδιασμός στα ράφια έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και οι εργασίες ήταν πυρετώδεις για την ανακατασκευή του καταστήματος προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την χθεσινή πρεμιέρα.

Να σημειωθεί ότι στο κατάστημα θα υπάρχουν αρκετές προσφορές για τους καταναλωτές, ενώ τα επίσημα εγκαίνιά του θα πραγματοποιηθούν λίγο μετά το Πάσχα σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.
Η αλλαγή αλλά και ο εφοδιασμός των καταστημάτων που έχουν περάσει από 1η Μαρτίου στις Ελληνικές Υπαραγορές Σκλαβενίτη θα γίνεται σταδιακά, ενώ στόχος είναι μέχρι τέλος του καλοκαιριού να έχει αλλάξει η ονομασία στην πλειοψηφία αυτών.

Παράλληλα, έτοιμος να κάνει την απόβαση του και στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Σκλαβενίτη.

Οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου θα γίνουν Σκλαβενίτης, μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, καθώς στην παρούσα φάση δίνεται έμφαση στην μετονομασία του δικτύου στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ο ανεφοδιασμός των 18 καταστημάτων Μαρινόπουλου στην Κύπρο, ενώ θα θα αλλάξει η δομή των υπεραγορών και η διαρρύθμιση των χώρων εντός των καταστημάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider