Στη Δυτική Ελλάδα επεκτείνεται η JYSK

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Δυτική Ελλάδα επεκτείνεται η JYSK

Την πόλη του Αγρινίου επέλεξε η δανέζικη εταιρεία επίπλων για την επέκταση της στην Δυτική Ελλάδα.

To νέο κατάστημα, αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνιση του στην πόλη και ήδη η εταιρεία αναζητά προσωπικό για την στελέχωση του.

Ήδη η εταιρεία αριθμεί έξι καταστήματα στην χώρα μας, ενώ χτες ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου, στην Κομοτηνή.

Ο Όμιλος ο οποίος έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα το Σεπτέμβριο του 2015 και στοχεύει στην ανάπτυξη ενός δικτύου 40 συνολικά καταστημάτων στη χώρα μας μέχρι το 2020.

H Jysk, σήμερα ελέγχει 2.300 καταστήματα σε 41 χώρες. Η Ελλάδα είναι μια από τις τελευταίες αγορές των Βαλκανίων στην οποία δεν είχε εισέλθει με δεδομένο ότι διαθέτει καταστήματα τόσο στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, όσο και στις: ∆ανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισλανδία, Καναδά, Γροιλανδία, Νησιά Φερόε, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ουκρανία, Κόσσοβο, Καζακστάν, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Σλοβενία, F.Y.R.O.M., Κροατία, Ιταλία, Ισπανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κίνα, Σερβία, Ινδονησία, Αρμενία, Μαυροβούνιο.

Στη Γερμανία και την Αυστρία, η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα Danisches Bettenlager ενώ έχει κέντρα διανομής σε Πολωνία, Σουηδία και Δανία, τα οποία εξυπηρετούν τα καταστήματά του δικτύου 24 ώρες το 24ωρο, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Η Jysk Group που είναι γνωστή στη βόρεια Ευρώπη ειδικά για τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, ανήκει στον 66χρονο επιχειρηματία Lars Larsen του οποίου ο όμιλος το 2014 έκλεισε με κύκλο εργασιών 3,1 δισ. ευρώ .

Ιδρύθηκε το 1979 στη Δανία και σήμερα απασχολεί 20.000 εργαζόμενους, ενώ μόνο το 2014 άνοιξε περισσότερα από 100 νέα καταστήματα διεθνώς.

Σήμερα, ο επικεφαλής του ομίλου Jysk Group είναι ο 435ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, μέλος της «χρυσής» λίστας Forbes με προσωπική περιουσία 4,1 δισ. δολ. Πριν την δημιουργία της αλυσίδας, ο κ. Larsen έζησε και μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα παραγωγής πατάτας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.