Tην Πρωταπριλιά ανοίγει το κατάστημα της Forever 21

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tην Πρωταπριλιά ανοίγει το κατάστημα της Forever 21

To Σάββατο 1η Απριλίου θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας Forever 21 στην Αθήνα.

Οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν την πόρτα του καταστήματα που βρίσκεται στην Ερμού 64, από τις 10 το πρωί του Σαββάτου 1ης Απριλίου.

Από την 1η Απριλίου 2017, τέσσερις όροφοι γεμάτοι super fashion trends θα στεγάζονται στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης. Σε ένα χώρο 2.500 τ.μ. θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, ένδυση για τον άνδρα και τη γυναίκα, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα.

Τα εγκαίνια του καταστήματος

Στο πλαίσιο του Grand Opening, η Forever 21 έχει προγραμματίσει μία σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων για να υποδεχθεί το κοινό της πόλης. In store happenings, DJ sets και live μετάδοση από το Mad radio είναι ορισμένες από αυτές.

Επίσης, την ημέρα των εγκαινίων, σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή έξω από το κατάστημα, ο Άρης Μακρής και Jimmy Gian από τους Boys & Noise θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στις 09.00 το πρωί για τους φίλους της Forever 21 στην Αθήνα.

Οι 500 πρώτοι επισκέπτες του καταστήματος θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ για την ημέρα των εγκαινίων.

Η διεθνής αλυσίδα ένδυσης, Forever 21, ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες. Με περισσότερα από 815 καταστήματα σε 57 χώρες, βρίσκεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου των ΗΠΑ, στο χώρο της μόδας.

Την ευθύνη ανάπτυξης της αλυσίδας τόσο για την Ελλάδα όσο και για οκτώ ευρωπαϊκές αγορές (Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ελβετία και Πορτογαλία), έχει αναλάβει η Tener. Η συνεργασία αποτελεί μάλιστα τη μοναδική που έχει συνάψει η αμερικανική αλυσίδα, καθώς επεκτείνεται αυτόνομα στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στην Άπω Ανατολή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.