Σουρωτή: Κανείς αγοραστής για τις μετοχές του Συνεταιρισμού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σουρωτή: Κανείς αγοραστής για τις μετοχές του Συνεταιρισμού

Άγονο χαρακτηρίζει τον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε για το 4,5% περίπου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία Σουρωτή ο τοπικός Αγροτικός Συνεταιρισμός.

Κατά τις πληροφορίες, δεν προσήλθαν ενδιαφερόμενοι στην ανοιχτή διαδικασία που είχε προκηρύξει για σήμερα Τετάρτη ο Αγροτικός Συνεταιρισμός.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο Συνεταιρισμός, «την 07-12-2016 και ημέρα Τετάρτη συνήλθε στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σουρωτής (Α.Σ.Σ.) η Τριμελής Επιτροπή διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών σε κλειστό φάκελο και πλέον των νομιμοποιητικών εγγράφων, για τη συμμετοχή στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης από τους ενδιαφερομένους του συνόλου του πακέτου των μετοχών του Α.Σ.Σ. (702.471 μετοχές). Λόγω της μη προσέλευσης κανενός ενδιαφερομένου, η επιτροπή έκρινε ότι ο διαγωνισμός κατέστη άγονος».

Σημειώνεται ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός είχε προκηρύξει ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση των 702.472 μετοχών ή του 4,5% περίπου που κατέχει στην εταιρεία, με τιμή εκκίνησης το 1,2 ευρώ.

Η πρόσκληση του συνεταιρισμού, όπως είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Συνεταιρισμός, ήταν ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και όχι μόνο στους δύο γνωστούς «μνηστήρες» της εταιρείας, τον επιχειρηματικό όμιλο Ιβάν Σαββίδη (κάτοχο πλέον ποσοστού άνω του 40%) και την Coca -Cola HBC (η οποία κατέχει γύρω στο 20% των μετοχών).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider