Πτήσεις πολυτελείας προσφέρει η Ryanair

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πτήσεις πολυτελείας προσφέρει η Ryanair

Αν ακούτε Ryanair και σκέφτεστε ότι πρέπει να στριμωχτείτε στο στενό κάθισμα, να χωρέσετε όλα σας τα πράγματα σε μια χειραποσκευή και να πληρώσετε ακόμη και… το νερό που θα πιείτε, μην είστε τόσο σίγουροι.

Η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε την είσοδό της στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας (premium) παρουσιάζοντας το πρώτο ιδιωτικό τζετ του στόλου της. Πρόκειται για ένα Boeing 737-700 που διαθέτει 60 άνετα, δερμάτινα καθίσματα και μισθώνεται με την ώρα σε «ανταγωνιστική» τιμή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, ενώ ένα κοινό εισιτήριο της Ryanair κοστίζει 47 ευρώ κατά μέσο όρο, η μετακίνηση με το ιδιωτικό τζετ για ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής Λονδίνο-Γενεύη υπολογίζεται στα 550 ευρώ.

Η εταιρεία χαρακτηρίζει «ιδανική επιλογή» το τζετ της για τις μετακινήσεις επιχειρηματιών, αθλητικών ομάδων ή γκρουπ ταξιδιωτών και διευκρινίζει ότι η premium υπηρεσία της προσφέρεται για πτήσεις έως έξι ώρες, συμπεριλαμβάνοντας έτσι όλους τους προορισμούς στη βόρεια Αφρική, την Τουρκία και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Carol Cork, διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ στην εταιρεία μίσθωσης ιδιωτικών τζετ PrivateFly, η Ryanair μπορεί άνετα να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό με τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρει, λόγω της μεγάλης διαπραγματευτικής της δύναμης στην αγορά καυσίμων και τα τέλη. Το στοίχημα, όμως, στη συγκεκριμένη αγορά είναι η ποιότητα των υπηρεσιών, σημειώνει. «Πώς θα διαχειριστεί [η Ryanair] τις υπηρεσίες εδάφους και το catering;», διερωτάται.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι η νέα υπηρεσία της Ryanair για «λίγους και εκλεκτούς» έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς το 2016 αναμένονται δύο κορυφαία αθλητικά γεγονότα –το Euro στο ποδόσφαιρο και οι ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider