Η ροζ KitKat είναι το νέο στοίχημα της Nestlé

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ροζ KitKat είναι το νέο στοίχημα της Nestlé

Η Nestlé ετοιμάζεται να διαθέσει μία διαφορετική σοκολάτα στην αγορά. H ροζ, «Ruby KitKat» θα ξεκινήσει να πωλείται από αύριο στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, αλλά και online για του Αγίου Βαλεντίνου σε όλο τον κόσμο.

Οι νέες KitKat θα αποτελέσουν τα πρώτα προϊόντα της αγοράς που θα περιλαμβάνουν τον πρώτο νέο τύπο σοκολάτας - μετά τη λευκή, την οποία έφερε πρώτη η Nestle στην παγκόσμια αγορά στα τέλη της δεκαετίας του 1930. Η προμήθεια της ροζ σοκολάτας θα γίνεται μέσω της εταιρείας Barry Callebaut AG της Ζυρίχης (προμηθευτής προϊόντων κακάου), η οποία έδωσε τα αποκλειστικά δικαιώματα στην KitKat για έξι μήνες για το πρωτοποριακό προϊόν με τη ρόδινη απόχρωση και τη φυσική γεύση φρούτων, που είναι όξινη αλλά και γλυκιά.

Γευστικά η σοκολάτα ανατέθηκε στον Ιάπωνα ζαχαροπλάστη Yasumasa Takagi, ο οποίος έχει δημιουργήσει στο παρελθόν δεκάδες ποικιλίες KitKat, όπως αυτή με το τσάι μάτσα και είναι φτιαγμένη από ruby cocoa beans, που καλλιεργούνται σε χώρες όπως το Εκουαδόρ, η Βραζιλία και η Ακτή Ελεφαντοστού.

Η επικεφαλής των γλυκών της Nestle, Σάντρα Μαρτίνεζ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ιαπωνία είναι η αγορά που έχει κάνει τόσο διάσημο το KitKat όσον αφορά τις διαφορετικές γεύσεις που έχει αναπτύξει», συμπληρώνοντας ότι «αυτό κάνει την Ιαπωνία την ιδανική αγορά για να λανσάρει αυτό το νέο προϊόν».

Οι τυποποιημένες KitKat κατασκευάζονται από ένα μείγμα υγρού κακάο, γάλακτος και βούτυρο κακάο και οι χρωματιστές ποικιλίες παράγονται χρησιμοποιώντας φυσικές χρωστικές τροφίμων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.