«Δίνουν τα χέρια» Ryanair και Air Europa

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Δίνουν τα χέρια» Ryanair και Air Europa

Σε συμφωνία με την μεγαλύτερη αεροπορική της Ισπανίας Air Europa προχώρησε η Ryanair την Τρίτη, προσφέροντας πλέον την ευκαιρία στους 130 εκατομμύρια επιβάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις για πτήσεις μεγάλης διάρκειας μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com. Από εδώ και στο εξής οι πελάτες της Ryanair θα μπορούν να αναζητούν πτήσεις της Air Europa και να κάνουν κρατήσεις για 20 διαθέσιμα δρομολόγια από την Μαδρίτη προς πόλεις της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν την νέα συναρπαστική συνεργασία με την Air Europa, δίνοντας στους πελάτες μας την δυνατότητα να αναζητούν πτήσεις και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε 20 δρομολόγια μεγάλης διάρκειας από την Μαδρίτη, προς Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Μεξικό και ΗΠΑ στο Ryanair.com. Η Ryanair, προσφέρει ήδη 50 δρομολόγια μικρής διαρκείας από την Μαδρίτη, ενώ πλέον οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις προς τους προορισμούς της Air Europa, συμπεριλαμβάνοντας την Αβάνα, το Μπουένος Άιρες και την Νέα Υόρκη» δήλωσε κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας ο CEO της ryanair, Michael Ο' Leary.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Ο' Leavy «η νέα μας αυτή συνεργασία σηματοδοτεί την τελευταία καινοτομία του προγράμματος AGB, που έχει στόχο να κάνει την Ryanair την Amazon του ταξιδιού». Επιπλέον διευκρίνισε ότι «συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες για συνδεόμενες πτήσεις, μέσω των οποίων τα 130 εκατ. των επιβατών της Ryanair θα έχουν πρόσβαση σε ένα ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο».

Την ικανοποίησή του για την εν λόγω συνεργασία ανακοίνωσε και ο Ο CEO του Globalia Group. «Η συνεργασία μας με την Ryanair μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει την δυνατότητα να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Μέσω αυτής της συνέργειας, η Air Europa διπλασιάζει την συνδεσιμότητά της προς την Ευρώπη, προσθέτοντας 53 Ευρωπαϊκές χώρες στο δυναμικό της. Παράλληλα, η συνεργασία με την Ryanair, μας αναδεικνύει ως την καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή για πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής. Τέλος, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως το 2020, ο στόλος της εταιρείας θα αποτελείται από τα πιο μοντέρνα και λειτουργικά αεροσκάφη της αγοράς, τα οποία θα συνδέουν τι δύο ηπείρους».

Η νέα αυτή συνεργασία με την Air Europa, αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, ενόψει του 4ου έτους του προγράμματος βελτίωσης της ταξιδιωτικής εμπειρίας Always Getting Better, σε συνέχεια έναρξης συνδεόμενων πτήσεων στο δίκτυο της Ryanair από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης την περασμένη εβδομάδα.

Η δεύτερη φάση της συνεργασίας με την Air Europa θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο έτος και θα επιτρέπει στους πελάτες της Ryanair να συνδέονται σε πτήσεις της Air Europa από την Μαδρίτη. Παράλληλα, η Ryanair, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με άλλες εταιρίες που πραγματοποιούν πτήσεις μεγάλης διάρκειας για επιπλέον πιθανές συνεργασίες.

Όσο για το κόστος των εισιτηρίων, με μια απλή αναζήτηση βρίσκει πτήση από Μαδρίτη Νέα Υόρκη με 500 και πλέον ευρώ για τον Ιούνιο ενώ παρόμοιο κόστος έχει και η αντίστοιχη πτήση από Μαδρίτη προς Κούβα στις αρχές του καλοκαιρού. Πιο ακριβές είναι οι πτήσεις από Μαδρίτη για Μαιάμι (630 ευρώ) όπως και για Αργεντινή (750 ευρώ κατά μέσο όρο). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία δεν έχει απευθείας πτήσεις από Αθήνα Μαδρίτη, οπότε οι έλληνες επιβάτες δεν θα μπορέσουν να συνδυάσουν κάποια υπερατλαντική πτήση της ίδιας εταιρείας με κάποια πτήση από εδώ μέχρι τη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider