Η Delta Αirlines απογειώνει την εξυπηρέτηση των ελίτ πελατών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Delta Αirlines απογειώνει την εξυπηρέτηση των ελίτ πελατών

Στόχο να απογειώσει την εξυπηρέτηση των υψηλού επιπέδου επιβατών της έβαλε η Delta Airlines. Για το λόγο αυτό προχώρησε στη σύμπραξη με την startup ονόματι Blade, την αντίστοιχη «Uber» για ελικόπτερα της Αμερικής, ώστε να βοηθήσει τους επιβάτες της να αποφεύγουν την ταλαιπωρία των αεροδρομίων.

Όπως ανακοινώθηκε η Blade θα βελτιστοποιήσει την μετακίνηση των επιβατών από και προς το αεροδρόμιο J.F.Kennedy της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα οι επιβάτες της Delta που θα φτάνουν στο J. F. Kennedy συμπεριλαμβανομένων αυτών που έρχονται από το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο θα μπορούν να κανονίζουν την μεταφορά τους μέσω της ομάδας Delta Elite Service Team, η οποία θα συγκεντρώνει τις βαλίτσες τους και θα τους μεταφέρει σε ένα αυτοκίνητο της Blade. Από εκεί θα μεταφέρονται σε ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας το οποίο θα τους πηγαίνει στο Μανχάταν μέσα σε 10 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Blade έχει τρία σημεία προσγείωσης στο Μανχάταν από όπου οι επιβάτες μπορούν να κανονίσουν να αποβιβαστούν. Αντίστοιχα όσοι επιβάτες επιλέγουντην Βlade για να φύγουν από το JFKennedy θα περνούν με προτεραιότητα από τον έλεγχο του αεροδρομίου πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος της Delta. Ένας υπάλληλος της Delta Elite Services team θα χειρίζεται προσωπικά τις αποσκευές των επιβατών και θα τους συνοδεύει στην θέση τους.

«Συνεργαζόμαστε με την Delta δεδομένης της προσήλωσής της στην καινοτομία προς όφελος των επιβατών» ανέφερε ο ιδρυτής και CEO της Blade, Rob Wiesenthal. Με την Blade πλέον οι επιβάτες θα μπορούν να μειώνουν τόσο το χρόνο όσο και την ταλαιπωρία της μεταφοράς τους από το Μανχάταν στο JFK κι αντίστροφα.

Η μετακίνηση μέσω της Delta θα κοστίζει 250 δολάρια και 1.000 δολάρια επιπλέον θα κοστίζει η μεταφορά με το έξι θέσεων ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider