Στα παγωτά το ρίχνουν τα Starbucks

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα παγωτά το ρίχνουν τα Starbucks

Σε ιδιαίτερες «τζελατερίες» ετοιμάζονται να μεταμορφωθούν τα Starbucks τα οποία θα ξεκινήσουν να σερβίρουν παγωτό σε σχεδόν 100 καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτή την εβδομάδα η διάσημη αλυσίδα καφέ θα ξεκινήσει να σερβίρει το μενού της Roastery Affogatο σε , παγωτό με καφέ, σε 10 ιδιαιτέρως δημοφιλή roastery bar του Λος Άντζελες

Όσο για το ιταλικό κέρασμα που ακούει στο όνομα Affogatos δεν είναι άλλο από μια μπάλα παγωτού η οποία περιλούζεται από μια δόση εσπρέσο. Τα νέα προϊόντα θα ξεκινούν από 6 δολάρια το Classic Afoggato και θα φτάνουν μέχρι τα 8,50 δολάρια το Cold Brew Malt, το οποίο θα φτιάχνεται με παγωτό βανίλια και πικρή σοκολάτα.

Η έμπνευση προέκυψε από το κατάστημα των Starbucks' στο Σιάτλ το οποίο προσέθεσε στο μενού του ένα Αffogato τον περασμένο Ιούνιο το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μετατράπηκε σε ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα του καταστήματος.

Μάλιστα η εταιρεία εξετάζει και μια λιγότερη ακριβή έκδοση Αfogattos στα 100 παραδοσιακά καταστήματά της στην Καλιφόρνια. Εκεί το νέο έδεσμα θα σερβίρεται σε διάφορες γεύσεις με την ακριβότερη να κοστίζει 6,40 δολάρια και να χρησιμοποιεί το Narino 70 cold brew των Starbucks και κομματάκια πικρής σοκολάτας.

Το προηγούμενο καλοκαίρι τα Starbucks είχαν λανσάρει τρεις στυλ Affogato γεύσεις του Frappuccino, βανίλια καραμένλα και μόκα. Ένα χρόνο αργότερα ο «κολοσσός» του καφέ δοκιμάζει πόσο μακριά θα μπορούσε να πάει το συγκεκριμένο εγχείρημα σε μια προσπάθεια να ανανεώσει τα ροφήματά του δίνοντας τους μια διαφορετική γευστική νότα.

Με τον CEO, Howard Schulz, να επικεντρώνει τις προσπάθειες της εταιρείας στην ανανέωση του μενού, το Affogato ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του και μάλλον θα καταφέρει να προσεγγίσει ένα κοινό που ήδη αρέσκεται του παγωτού παντρεύοντας το με ένα κλασσικό ιταλικό αγαπημένο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider