«Απόβαση» στην Τουρκία πραγματοποιεί η κινεζική ZTE

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Απόβαση» στην Τουρκία πραγματοποιεί η κινεζική ZTE

Η κινεζική εταιρεία ZTE συμφώνησε να εξαγοράσει το 48,04% της τουρκικής εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων συστημάτων Netas έναντι 358 εκατ. τουρκικών λιρών (101,3 εκατ. δολαρίων), ανακοίνωσε σήμερα η Netas στην ιστοσελίδα της. Η συναλλαγή πρέπει να εγκριθεί από την τουρκική Αρχή Ανταγωνισμού.

Η γιγαντιαία τηλεπικοινωνιακή εταιρεία ΖΤΕ θα γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της Netas μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. «Η συναλλαγή θα εφοδιάσει τη Netas με πρόσθετες τεχνολογίες για να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες της και να επεκτείνει το γεωγραφικό βεληνεκές της», αναφέρει ανακοίνωση της τουρκικής εταιρείας, προσθέτοντας: «Η συναλλαγή αυτή ενισχύει την εύρωστη επιχειρηματική διάρθρωση της εταιρείας και θα επιταχύνουμε την εστίασή της στην έρευνα και ανάπτυξη, την καινοτομία και την καλύτερη μορφή τεχνολογικής τεχνογνωσίας της επόμενης γενιάς».

«Με τον νέο μέτοχο μας, θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και η Netas θα είναι παγκόσμιος τεχνολογικός παίκτης», δήλωσε ο Μουντά Αλτάι, διευθύνων σύμβουλος της Netas. Η τουρκική εταιρεία προσφέρει εκτεταμένες και στοχευμένες λύσεις, που κυμαίνονται από την παροχή τεχνολογικών συμβουλών έως τη βοήθεια μετά τις πωλήσεις για τηλεπικοινωνιακούς διαχειριστές, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Τουρκία και τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider