Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών ανοίγει στο Λονδίνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών ανοίγει στο Λονδίνο

Σε άλλα επίπεδα γαστρονομίας υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες του, το πρώτο εστιατόριο «γυμνιστών » που θα ανοίξει μέσα στους επόμενους μήνες.

Το πρωτότυπο εστιατόριο, το οποίο έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του λονδρέζικου κι όχι μόνο κοινού, με τις παρακρατήσεις να φτάνουν τις 11.500 και πλέον, θα επιτρέπει στους καλοφαγάδες και τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής να απολαμβάνουν το γεύμα τους φορώντας απλά μια διάφανη ποδιά ή και χωρίς αν εκείνοι επιθυμούν.

Το Bunyadi, το οποίο θα είναι ένα pop up εστιατόριο, θα μεταφέρεται δηλαδή από περιοχή σε περιοχή δεν θα επιβάλει στους πελάτες του να εισέρχονται γυμνοί, απλά θα δίνει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν.

Επισήμως θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό τον Ιούνιο και στόχος του, σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι να προσφέρουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να απολαύσουν μια νύχτα χωρίς χημικά, χωρίς τεχνητά χρώματα χωρίς τηλέφωνο, ακόμη και χωρίς τα ρούχα τους αν το επιθυμούν. Η ιδέα είναι να ζήσουν την πραγματική απελευθέρωση. Στο χώρο θα υπάρχουν αποδυτήρια για όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από τα ρούχα τους και να απολαύσουν το φαγητό τους γυμνοί και φυσικά θα απαγορεύεται η είσοδος με κάμερα ή κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εστιατορίου, που θα μείνει ανοιχτό μόλις για τρεις μήνες στο Λονδίνο – εξ’ ου και ο μεγάλος αριθμός στη λίστα αναμονής - οι επισκέπτες θα απολαύσουν κρέατα στη σχάρα που θα σερβίρονται σε χειροποίητα σερβίτσια από πηλό και θα χρησιμοποιούνται βρώσιμα μαχαιροπίρουνα, σε ένα χώρο μακριά από τις σύγχρονες παροχές του βιομηχανοποιημένου κόσμου.

Όσοι το επιλέξουν, θα δειπνούν κάτω από το φως των κεριών και ο χώρος όσων θέλουν να είναι γυμνοί θα περιβάλλεται από μπαμπού σε μια ήρεμη και αρμονική διακόσμηση. Θα υπάρχει επίσης μενού και για χορτοφάγους ενώ στο χώρο με τους γυμνούς πελάτες δεν απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφιση για να μην χρησιμοποιηθούν αργότερα τα αποτελέσματα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών ανοίγει στο Λονδίνο
Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών ανοίγει στο Λονδίνο
Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών ανοίγει στο Λονδίνο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider