Έρχονται τα νέα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα της Peugeot!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται τα νέα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα της Peugeot!
Πιστή στο DNA της, η γαλλική φίρμα συνεχίζει την επιθετική της πολιτική και βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις.

Μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς υβριδικών οχημάτων τα οποία φορτίζονται και από παροχή κοινού δικτύου ηλεκτροδότησης (Plug-In), στο Σαλόνι του Παρισιού, η Peugeot ανακοίνωσε την δημιουργία μίας νέα γκάμας ηλεκτροκίνητων σπορ οχημάτων από το 2020.

Το νέο Peugeot 3008 Hybrid4 και το νέο σεντάν 508 και 508 SW Hybrid, τα οποία παρουσιάστηκαν στο Παρίσι, ενσωματώνουν τον μετασχηματισμό της μάρκας και την επιταχυνόμενη μετάβασή της προς τον εξηλεκτρισμό όλων των νέων μοντέλων της από το 2019. Πιστή στο DNA της, η γαλλική φίρμα συνεχίζει την επιθετική της πολιτική και επιλέγει να προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές της μία σειρά από ηλεκτροκίνητα σπορ μοντέλα υψηλών επιδόσεων και χαμηλών εκπομπών ρύπων.

Αυτές οι σπορ, ηλεκτρικές εκδόσεις θα δημιουργηθούν σε συνεργασία με τις ομάδες της Peugeot Sport και θα συμβάλλουν στον στόχο του περιορισμού των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, βάσει των οδηγιών που δόθηκαν στις αυτοκινητοβιομηχανίες από τους σχετικούς Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Η γαλλική φίρμα έχει αποφασίσει να εστιάσει τις προσπάθειές της στην εξέλιξη αυτών των νέων οχημάτων, θεωρώντας αβέβαιη τη μετάβαση των αγώνων WRX, από τους θερμικούς στους ηλεκτρικούς κινητήρες, από το 2021. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποσύνδεση του συγκεκριμένου τύπου αγώνων από το πρόγραμμα της Peugeot, η οποία προβλέπει την έναρξη της προσφοράς τέτοιων μοντέλων, ήδη από το 2020.

Peugeot Hybrid

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider