Νέο ηλεκτρικό SUV ετοιμάζει η Porsche έως το 2022

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο ηλεκτρικό SUV ετοιμάζει η Porsche έως το 2022
Μετά την Taycan, η Porsche έχει στα σκαριά και ένα SUV με ηλεκτροκινητήρες, το οποίο αναμένεται μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Συνεχίζει την «παρέλαση» της ηλεκτροκίνησης η Porsche και μετά το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, την Taycan, θέλει κάτι αντίστοιχο και με ένα SUV. Δεν γνωρίζουμε για την ώρα, αν θα αποτελέσει έκδοση ενός εκ των δύο SUV της, της Macan ή της Cayenne, ή αν θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο με άλλο όνομα και διαφορετικές «βάσεις». Δεν αποκλείεται να αποτελέσει και το «αδελφό» μοντέλο του Audi E-Tron, με διαφορετικά σήματα και μικρές διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση.

Πάντως αυτό που ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα είναι ότι θέλει να είναι διαθέσιμο στην γκάμα της το αργότερο μέχρι και το 2022, οπότε μέσα στα τέσσερα επόμενα χρόνια το project θα έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η Porsche, έχει επενδύσει πολύ στην ηλεκτροκίνηση παρά το γεγονός ότι ακόμη, δεν έχει κανένα ηλεκτρικό στην γκάμα της. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της φίρμας υπολογίζουν, ότι μέχρι και το 2025 τα ηλεκτρικά θα αντιπροσωπεύουν ακόμη και πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider