Jeep Compass: Με όφελος έως 5.000 ευρώ μέχρι 25/7!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jeep Compass: Με όφελος έως 5.000 ευρώ μέχρι 25/7!

Το Compass αποτελεί την επιτομή της έννοιας SUV, με «προίκα» την εμπειρία σχεδόν 8 δεκαετιών κίνησης σε εκτός δρόμου μονοπάτια της Jeep. Σχεδίαση που δεν περνάει απαρατήρητη, τεχνολογία τόσο σε ασφάλεια όσο και σε άνεση, καθώς και ποιότητα, καθιστούν το νέο Compass ως το σημείο αναφοράς στα SUV, ενώ προσφέρει όσα αναζητά ο υποψήφιος αγοραστής και ακόμη περισσότερα:

-Πανίσχυρους αλλά και οικονομικούς κινητήρες από 1.400 έως 2.000 κ.εκ. σε βενζίνη και diesel, εξελιγμένα αυτόματα και χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και συστήματα τετρακίνησης, δοκιμασμένα στα πιο αφιλόξενα εδάφη του πλανήτη.

-Τεχνολογία για ασφάλεια και κίνηση σε κάθε έδαφος, εντυπωσιακούς χώρους επιβατών για άνετα ταξίδια αλλά και για τις αποσκευές τους, σε κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις.

-Στο σαλόνι του νέου Jeep Compass θα ανακαλύψετε την HD οθόνη 8.4 ιντσών του συστήματος Infotainment που απεικονίζει σε υψηλή ανάλυση όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, μέσω των λειτουργιών Apple CarPlay και Android auto.

Το πιο σημαντικό όμως νέο, είναι ότι μέσα από την περιορισμένης διάρκειας καμπάνια της Jeep που προσφέρει το Compass με τιμή από 24.400 ευρώ (όφελος έως 5.000 ευρώ!) και σε συνδυασμό με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της φίρμας, θα ανακαλύψετε ότι ένα Jeep είναι πολλά περισσότερα από ένα SUV. Αρκεί να προλάβετε, γιατί η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι 25 Ιουλίου!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider