Το νέο VW Touareg «πάτησε» Ελλάδα γεμάτο τεχνολογία!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο VW Touareg «πάτησε» Ελλάδα γεμάτο τεχνολογία!

Το ολοκαίνουργιο Volkswagen Touareg αφίχθη στη χώρα μας έχοντας ως «αποσκευές» εντυπωσιακή σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής και κορυφαία συστήματα ασφάλειας. Η ναυαρχίδα της μάρκας βασίζεται στην MLB πλατφόρμα του VW Group και διαθέτει κορυφαία τετρακίνηση 4Motion, προηγμένους κινητήρες πετρελαίου V6 και V8, καθώς και βενζίνης V6, τετραδιεύθυνση και προαιρετική αερανάρτηση με ηλεκτρομηχ. αντιστρεπτικές ράβδους, αποτελώντας υπόδειγμα κύλισης στην άσφαλτο, με κορυφαίες off-road δυνατότητες.

Στο εσωτερικό του, η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, ένα συνδυασμό πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), το οποίο προσφέρει όλες τις λειτουργίες πληροφόρησης, επικοινωνίας και χειρισμού, καταργώντας ουσιαστικά τα συμβατικά πλήκτρα και τους διακόπτες. Με το Innovision Cockpit ο οδηγός του νέου Touareg, ελέγχει και χειρίζεται τα πάντα διαισθητικά, έχοντας ταυτόχρονα απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Σε επίπεδο ασφάλειας, το νέο Touareg ενσωματώνει τη μεγαλύτερη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, εξασφάλισης κορυφαίας οδικής συμπεριφοράς και άνεσης, που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο της Volkswagen. Ανάμεσά τους, συστήματα όπως: το «Night Vision» (αναγνωρίζει με τη βοήθεια θερμικής κάμερας, ανθρώπους ή ζώα στο σκοτάδι), το σύστημα υποβοήθησης ελέγχου εμπρός διασταυρούμενης κυκλοφορίας «Intersection Assist» (αναγνωρίζει οχήματα που διασταυρώνονται στην πορεία του Touareg), τους νέου τύπου προβολείς «IQ.Light – LED matrix» (με ενεργό έλεγχο, εναλλαγή μεγάλης-μεσαίας σκάλας με τη βοήθεια κάμερας), καθώς και την οθόνη «Head-up Display» με προβολή των πληροφοριών οδήγησης στο παρμπρίζ.

Το νέο Touareg διατίθεται στην ελληνική αγορά με κορυφαίο επίπεδο βασικού εξοπλισμού, ενώ σε πρώτη φάση ξεχωρίζει η έκδοση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 231 ή 286 ίππων, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη και το κόστος της ξεκινάει από 77.700 ευρώ και 84.000 ευρώ αντίστοιχα.


Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider