Audi και Airbus ετοιμάζουν ιπτάμενα ταξί! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Audi και Airbus ετοιμάζουν ιπτάμενα ταξί! (pics)
Το πρωτότυπο Pop.Up Next μας συστήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί το αποτέλεσμα της σύμπραξης μεταξύ Audi και Airbus.
Το πρωτότυπο Pop.Up Next μας συστήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί το αποτέλεσμα της σύμπραξης μεταξύ Audi και Airbus. Όπως όλα δείχνουν το ιπτάμενο ταξί φαίνεται να πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ στην παραγωγή του, καθώς ήδη δρομολογούνται οι πρώτες επίσημες δοκιμές του στη Γερμανία.
Πιο αναλυτικά, αμφότεροι οι κατασκευαστές ανακοίνωσαν την έναρξη του πρότζεκτ «Urban Air Mobility», καθώς έλαβαν την σχετική άδεια από το γερμανικό υπουργείο Μεταφορών, έτσι ώστε να τους επιτρέπεται η δοκιμή των πρωτότυπων αερο-ταξί, στην έδρα της Audi (Ingolstadt).
Για την ιστορία, τα ιπτάμενα ταξί θα ξεκινήσουν τις δοκιμαστικές πτήσεις τους, όταν η Audi και η Airbus θα έχουν έτοιμο ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο. Επί της ουσίας πρόκειται για μία επανάσταση στις μεταφορές, σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και μια ευκαιρία για όλες τις εταιρείες να εξελίξουν την συγκεκριμένη ιδέα.
Όσο για την Ελλάδα; Όπως συμβαίνει με κάθε τι επαναστατικό ή καινοτόμο, θα χρειαστούμε μερικές... χιλιάδες χρόνια για να το κατανοήσουμε και να το εντάξουμε στις συνήθειες μας. Νώπες είναι άλλωστε οι μνήμες από την αντιμετώπιση που έτυχαν πρόσφατα οι οδηγοί της Uber ή ακόμη και η ίδια η Beat στη χώρα μας...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider