Citroen C5 Aircross: Το SUV της νέας εποχής! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Citroen C5 Aircross: Το SUV της νέας εποχής! (pics)
Το νέο C5 Aircross αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γκάμα των SUV μοντέλων της Citroen. Ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV, διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, καθώς και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, οι οποίες αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση και ξεπερνούν τις 30! Με λίγα λόγια το νέο C5 Aircross αποτελεί τον κορυφαίο εκφραστή του προγράμματος Citroen Advanced Comfort.
Η καινοτόμος ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, μετατρέπουν τις διαδρομές σε μια νέα και ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία. Οι δυνατότητες προσαρμογής της καμπίνας στις εκάστοτε ανάγκες είναι εξαιρετικές. Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά καθίσματα, στο καθένα από τα οποία ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης καθώς και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.
Το νέο C5 Aircross, είναι μοντέρνο και διέπεται από τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας σε κάθε του διάσταση. Στον εξοπλισμό του συναντάμε 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του Highway Driver Assist, ενός συστήματος αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2) και του Grip Control με Hill Assist Descent, για τη διευκόλυνση της περιπέτειας όταν η διαδρομή γίνεται πιο απαιτητική. Εκτός των παραπάνω, το C5 Aircross, εφοδιάζεται με 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ασύρματη φόρτιση των smartphones.
Η γραμμή παραγωγής του C5 Aircross είναι στο εργοστάσιο Rennes-La Janais. Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του 2018 στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Citroen που θα κυκλοφορήσει σε plug-in υβριδική έκδοση (στα τέλη του 2019). Στην καμπίνα των επιβατών η αίσθηση της ευρυχωρίας και της απόλυτης φιλικότητας, είναι μοναδική.
Η TFT οθόνη 12,3 ιντσών που έχει το ρόλο του πίνακα των οργάνων πίσω από το τιμόνι, αλλά και η οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, δίνουν το στίγμα ενός σύγχρονου εσωτερικού. Οι διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου περιλαμβάνουν τους κορυφαίους κινητήρες βενζίνης και diesel, με απόδοση από 130 έως και 180 ίππους, οι οποίοι συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider