Fiat 500X Mirror: Δελεάζει με τον εξοπλισμό και την τιμή του!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fiat 500X Mirror: Δελεάζει με τον εξοπλισμό και την τιμή του!
Με πλούσιο εξοπλισμό, που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην τεχνολογία, διατίθεται η νέα έκδοση του Fiat 500X με την ονομασία Mirror. Ως βασικό στοιχείο υπεροχής του Fiat 500X Mirror ξεχωρίζει, το γεγονός ότι όλα αυτά περιλαμβάνονται στη βασική πλέον έκδοση, έτσι ώστε η ασφάλεια, η άνεση, η πρακτικότητα και η συνδεσιμότητα να είναι διαθέσιμα σε πολύ δελεαστική τιμή κτήσης, με στάνταρ 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.
Ο εξοπλισμός της έκδοσης Fiat 500X Mirror περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους προβολείς με τεχνολογία Xenon, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, 6 αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αλλά και παστέλ χρώμα χωρίς χρέωση.
Παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι αξίας 2.300 ευρώ, χάρη στην τιμολογιακή πολιτική της Fiat για το συγκεκριμένο μοντέλο η τιμή για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140hp MT Mirror και 1.6 MTJ 120hp Mirror ορίζεται στα 21.200 ευρώ, ενώ για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140hp DCT Mirror και 1.6 MTJ 120hp DCT Mirror στα 21.900 ευρώ. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί προφανώς η άτοκη χρηματοδότηση, την οποία προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία μέσω της FCA Bank.
Τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος, οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οι νέες, μοναδικές ταπετσαρίες της καμπίνας είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που δίνουν μια εντελώς καινούργια, ξεχωριστή διάσταση στο 500X, το οποίο διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τον βενζινοκινητήρα 1.4 Multiair 140 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 MTJ 120 ίππων.
Η εσωτερική εμφάνιση του 500X Mirror είναι βέβαια εξίσου ιδιαίτερη, χάρη στην exclusive ταπετσαρία με τις μπλε λεπτομέρειες και το ματ μπλε ταμπλό με το επιβλητικό λογότυπο «500». Για τους λάτρεις του ιταλικού design που αναζητούν ένα διαφορετικό, δυναμικό SUV, το Fiat 500X Mirror αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του σε μηχανολογικό και τεχνολογικό επίπεδο, καθώς και σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider