Ακόμη ένα σημαντικό βραβείο για το νέο Nissan Leaf

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακόμη ένα σημαντικό βραβείο για το νέο Nissan Leaf

To νέο Nissan Leaf κατέκτησε το βραβείο «Best Electric Car» στα ετήσια βραβεία του DieselCar και EcoCar στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια κυριολεκτικά γιορτή του αυτοκινήτου. Η συντακτική ομάδα του DieselCar και EcoCar αξιολόγησε περισσότερα από 175 νέα μοντέλα σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης, χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βαθμολόγησης οδικών δοκιμών, μέσω του οποίου προέκυψαν οι τελικές βαθμολογίες.

«Αν θέλετε ένα βαρόμετρο του τοπίου των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το νέο Leaf», δήλωσε ο Ian Robertson, συντάκτης των περιοδικών DieselCar και EcoCar. Για να συμπληρώσει: «Ενώ τα ηλεκτροκίνητα οχήματα ήταν ελκυστικά για τους πρωτοπόρους αγοραστές και αυτούς που είχαν και δεύτερο αυτοκίνητο, με το νέο Leaf η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό».

To βραβείο «Best Electric Car» έρχεται να προστεθεί στο «χαρτοφυλάκιο» διακρίσεων του νέου Leaf, ακολουθώντας το βραβείο του «Πράσινου Αυτοκινήτου της Χρονιάς», όπως και τη διάκριση των 5 αστέρων στις πρόσφατες δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων το ιαπωνικό ηλεκτρικό μοντέλο ενσαρκώνει το Nissan Intelligent Mobility, ήτοι το όραμα της μάρκας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται πλέον τα οχήματα. Να σημειωθεί, ότι το νέο Nissan Leaf, θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εντός του Μαΐου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider